fbq
Uutiset
23.09.2020 14:02
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Nelonen Media
BB-Sini
Big Brother -Sini avautui avioliiton vieneestä BB-kokemuksestaan - hukkuu viesteihin: ”Jollakin on niin kireällä vanne päässä”
Uutiset
23.09.2020 14:02
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Nelonen Media

Big Brother -talosta avioerokohun myötä poistunut Sini on kertonut tuntemuksistaan avoimesti sosiaalisessa mediassa.

Sini on julkaissut Instagram-tilinsä Stories-osiossa pitkiä kirjoituksia, joissa hän selittelee käytöstään BB-talossa. Sini kertoi talossa ollessaan ADHD:staan ja sen vaikutuksista käytökseensä. BB-talossa ollessaan Sini herätti keskustelua käytöksellään ja puheillaan. Nyt hän kertoi sosiaalisessa mediassa ADHD:nsa aiheuttamista haasteista ja niiden selättämisestä.

- Moni ADHD-ihminen on kertonut kokeneensa samaistumista väärinymmärretyksi tulemisesta ja kokeneet saaneensa voimaa, kun en ole antanut neurologisten ongelmien olla esteenä opiskelulle. Kun se oikea ala ja asia löytyy, ADHD on oikeastaan aikamoinen voimavara ja lahja. Luota itseesi, Sini kirjoitti.

Lue myös: Big Brother -Sinille uutispommi ulkomaailmassa – aviomies hakee avioeroa Sinin ollessa vielä talossa!

- Itse ainakin saavutan rikosjuttujen sekä kauppatieteen opintojen parissa helposti ylikeskittymistilan, joka on flow-tilaan verrattavissa tila. Tällöin ihminen on tehokkaimmillaan. 

Sini kertoi hyväksyvänsä Big Brother -taipaleeseensa liittyvän negatiivisen palautteen, jos yksikin lukihäiriöinen tai ADHD:n kanssa elävä on saanut uskoa itseensä hänen avullaan.

- Ja ei, en todellakaan yritä laittaa tiettyjä talossa tekemiäni asioita ADHD:n piikkiin. Mutta ylivilkkauteni, impulsiivisuuden ja mauttomat ”läpät” laitan. Ne ovat minua ollut aina ja tulee olemaan. Kyllä aviomieheni tietää läpän nuoreksi leskeksi jäämisestä ja en ikinä voinut kuvitella, että jollakin on niin kireällä vanne päässä, että luulisi minun olevan tosissaan. Pieni vinkki: elämässä pääsee helpommalla, kun ei ota kaikkea liian tosissaan.

Lue myös: Avioerokohun keskellä oleva Big Brother -Sini pohti tekemisiään päiväkirjahuoneessa jo päiviä sitten: ”Olen kuitenkin naimisissa!”

Asianajajana ja varatuomarina työskentelevä Sini halusi muistuttaa ihailijoitaan ja arvostelijoitaan tärkeästä asiasta.

- Ja selvyyden vuoksi: tapoihini ei kuulu kertoa esim. perunkirjoitustilaisuudessa anoppivitsiä tai kiroilla tuomioistuimen käsittelyissä. ADHD:sta huolimatta osaan käyttäytyä töissä.

Katso Sinin BB-taipaleeseen ja avioerokohuun pureutunut BB-Valvomo-jakso alta:

Tilaa Seiskan uutiskirje! »