fbq
Uutiset
14.09.2020 10:43
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Nelonen Media
BB-Sini
Big Brother -Sinille uutispommi ulkomaailmassa – aviomies hakee avioeroa Sinin ollessa vielä talossa!
Uutiset
14.09.2020 10:43
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Nelonen Media

Big Brother -talossa olevaa, asianajajana ja varatuomarina työskentelevää Siniä odottaa ulkomaailmassa melkoinen uutispommi, sillä hänen aviomiehensä on laittanut avioeron vireille. Satakunnan käräjäoikeudesta vahvistettiin Seiskalle, että Sinin aviomies hakee avioeroa yksin, ja ero on laitettu vireille viime perjantaina (11.9.).

 

Ihastui Arttuun?

Sinin käytös talossa on ollut melko hämmentävää. Hän on viettänyt paljon aikaa Artun kanssa, ja kaksikko on makoillut sylikkäin muun muassa BB-talon makuuhuoneessa ja sohvalla. Arttu on myös hipelöinyt Sinin selkää makuuhuoneessa. Kaksikko on myös nukkunut lusikassa.

Sini kiusoitteli Arttua ja Minnaa viime viikolla heidän muka lämpimistä väleistään. Samaan aikaan Sini hakeutui Artun seuraan, ja hän ilmoitti miehelle, etteivät he voi enää halailla, jos ”Artulla on tunteita Minnaa kohtaan”.

Arttu on kertonut, ettei hänellä ole romanttisia tunteita Minnaa kohtaan. Miehen mukaan Minna on upea ihminen, mutta siinä ei ole mitään sen ihmeellisempää.

 

Mitä peiton alla tapahtui?

Sinin ja Artun nukkuminen lusikassa herätti keskustelua myös perjantaina nähdyn koostelähetyksen jälkimainingeissa. Alma Hätösen juontamassa talk show -osiossa BB-podcastia juontavat Paula "Paukkki" Rinta-Kanto ja Joonas Vuorela hämmästelivät Sinin toimintaa.

- Vika peittojuttu oli todella outo. En tiedä, mitä siellä tapahtui, Jotain lusikkaa haettiin. Onhan se outoa, koska Arttu tietää, että Sinillä on mies, Paukkki sanoi.

- Saimme BB-podcastin WhatsApp-puhelimeen pidemmän video yöltä. Arttu oli edelleen iso lusikka, Sini pieni lusikka. Jotain käsi siellä heilui. En tiedä, korjasiko Arttu omaa haaroväliään tai mitä hän teki siellä, Joonas täräytti.

BB-Valvomossa Jonna Saari ja Antero Alhonen arvioivat uudet asukkaat armottomalla tyylillään: