BB-Sini

Ohhoh! Erokohun keskellä oleva BB-Sini laukoo suorat sanat somevideolla: "Mun ei ehkä kannattais tehdä tätä..."

Uutiset | 30.09.2020 11:23

Big Brother Suomi -talosta erokohun myötä poistunut Sini avautuu netissä kokemuksistaan ja näkemistään nettikirjoituksista. Sini aloitti tarinointinsa Instagram-tarinoissaan harkinnan jälkeen.

- Oman itsesuojeluvaistoni vuoksi mun ei ehkä kannattaisi tehdä tätä julkaisua, mutta mä oon aina ollut vähän semmonen, että tiedän, että saattaa jotain negatiivista ja ikävää tullakin, mutta aivan sama. Nyt haluan puuttua tämmöiseen some-paskamyrskyyn, Sini laukoo Instagram-tarinansa videolla.

Lue myös: Big Brother maksoi Sinille kovan hinnan: siirrettiin sivuun asianajotoimistosta – aviomies hakee avioeroa!

Sini kertoo muun muassa ihmettelevänsä netissä kirjoittelevien negatiivista jatkuvaa kommentointia BB-asukkaista.

- Ihan sama, mitä sanoo tai tekee, niin paskaa tulee ja huolella, asianajaja kertoo Instagram-tarinoissaan.

- Kyllä jonkinlaiset rajat pitäisi olla.

Lue myös: Big Brother -Sini avautui avioliiton vieneestä BB-kokemuksestaan - hukkuu viesteihin: ”Jollakin on niin kireällä vanne päässä”

Pitkät pätkät kameralle jutellut Sini miettii myös sitä, miksi erityisesti naiset ovat niin aggressiivisia toisilleen ja epäilee asian johtuvan kateellisuudesta. Lisäksi hän pohtii naisten ja miesten eroavaisuuksia.

- Jos nainen tekee jotain samaa kuin mies, niin siitä tulee paskamyrskyä.

"Sini: En kiusannut Minnaa"

Sini otti kantaa myös BB-talossa sattuneeseen kiusaamiskohuun, jossa naisen väitettiin kiusaavan Minnaa.

- Jos pöytään on katettu kahdeksan lautasta ja mä haluan niistä sen tietyn vaaleanpunaisen ottaa, niin mä nuolasen sitä ja varaan sen näin itselleni. Olemme tehneet tätä siskoni kanssa iät ja ajat. En siis tahallani kiusannut Minnaa. Se ei pidä paikkaansa, ja söin siitä lautaselta muuten itse, Sini avaa erästä Big Brother -talossa käytyä tilannetta, joka aiheutti somekohun.

Talosta jo häädetty Minna oli Seiskan BB-Valvomossa vieraana. Ja myös Minna ihmetteli sosiaalisessa mediassa käytyä kiusaamiskohua.

- Itse en kokenut minkäänlaista kiusaamista. Yllätyin siitä, miten sosiaalinen media on ottanut Sinin hampaisiinsa. Haluaisin hieman katkaista siipiä huhuilta ja somepyöritykseltä, koska ei ole mitään, mistä kehittää kohua, Minna kertoo Seiskan videolla.

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Nelonen Media ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!