fbq
Sirly Ylläsjärvi.

”Vanha mies kaivoi housuistaan jötkäleensä esiin ja kysyi, maistuisiko” – Kokkikaunotar Sirly Ylläsjärvi saa täysin tuntemattomilta härskejä viestejä: ”Minut halutaan sänkyyn”

Seiska vieraili hiljattain Ylläksellä, missä ystävykset Sirly Ylläsjärvi ja Heidi Seikkula pyörittävät kansainvälisesti palkittua boutiquehotellia. Kaksikosta Sirly on suurelle yleisölle entuudestaan tuttu television kokkiohjelmista, erityisesti Suomen MasterChefistä.

Taitavasti julkisuutta hyödyntänyt Sirly on saanut kokea myös valokeilan nurjan puolen.

Todellisia Lapin kaunottaria! Yrittäjäystävykset Sirly Ylläsjärvi ja Heidi Seikkula aloittivat bisneksensä täysin nollasta – kova työ vei palkintojuhliin Lontoon yöhön: "Se oli ihan mieletöntä!"

Oheisella videolla Sirly ja Heidi esittelevät Aurora Estatea:

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Pääosin kaikki palaute on ollut positiivista, mutta on sieltä tullut kaikenlaista muutakin. On heitetty tosi härskejä juttuja ja kysytty suoraan, että antaisinko ja jaksanko panna. Se on käynyt selväksi, että minut halutaan sänkyyn – ja nämä tyypit tekevät sen somessa ihan omilla nimillään ja kasvoillaan, hän hämmästelee.

– Eräs vanha mies lähetti kerran useita kuvia sukupuolielimestään. Hän oli kaivanut sen jötkäleensä housuistaan esiin ja kysyi, että maistuisiko – että tämä voisi olla hyvä jälkkäri sinulle. Se on kyllä palanut ikuisiksi ajoiksi verkkokalvoilleni. Ja ei, ei olisi kyllä maistunut!

Sirly Ylläsjärvi pyörittää yhtiökumppaninsa palkittua boutiquehotellia Ylläksellä. Suomen MasterChefistä tuttu kokiikaunotar vastaa Aurora Estaten pöperöpuolesta.
Sirly Ylläsjärvi pyörittää yhtiökumppaninsa palkittua boutiquehotellia Ylläksellä. Suomen MasterChefistä tuttu kokkikaunotar vastaa Aurora Estaten pöperöpuolesta.

Kokkikaunotar Sirly Ylläsjärvi loi luksusbisneksen Lapin ruuhkaisille matkailumarkkinoille – ”Fine diningia ja huippuviinejä hevon jeerassa!”

Vanhan miehen tapauksessa Sirlyä alkoi kuulemma vain spontaanisti naurattaa. Sen jälkeen hymy on hyytynyt. Nykyään hän näkee punaista, jos joku lähestyy häntä hävyttömällä tai miten tahansa muutoin epäsopivalla tavalla.

Julkkiskokki Sirly Ylläsjärvi elää unelmaansa keskellä sydän-Lappia – muistelee lapsuuttaan neuvosto-Virossa: ”Koskaan ei kuitenkaan ollut nälkä”

Ennen Sirly saattoi vain nauraa, jos joku oli niin hölmö, että lähetteli hänelle törkeyksiä somessa. Nykyään rouva Ylläsjärvi näkee kuitenkin moisista tempuista punaista ja reagoi niihin välittömästi..
Ennen Sirly saattoi vain nauraa, jos joku oli niin hölmö, että lähetteli hänelle törkeyksiä somessa. Nykyään rouva Ylläsjärvi näkee kuitenkin moisista tempuista punaista ja reagoi niihin välittömästi.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Lähdetään nyt vaikka siitä liikkeelle, että meikäläinen on ensinnäkin naimisissa. Toisekseen en kyllä muutenkaan haluaisi kuulla mitään härskejä juttuja keneltäkään. Ei oma miehenikään puhu minulle noin, joten miten täysin tuntemattomat muka voisivat?

– Tämän ikäisenä, 33-vuotiaana, sellaisiin viestiin ja jopa kuvaviesteihin osaa suhtautua eri tavalla kuin vaikka 10 vuotta sitten, kun osallistuin ensimmäistä kertaa MasterChefiin. Silloin ne peniskuvat tuntuivat jopa pelottavilta.

Sirly sanoo muutenkin ihmettelevänsä saamiaan härskiyksiä. Aluksi hän mietti, oliko hänen tyylissään jotakin sellaista, joka sai törkimykset innostumaan.

- Jos jollain on pokkaa lähetellä kullikuvia, niin kyllä minäkin saan sitten kertoa siitä, suorasanainen Sirly pamauttaa.
– Jos jollain on pokkaa lähetellä kullikuvia, niin kyllä minäkin saan sitten kertoa siitä, suorasanainen Sirly sivaltaa.

– Tajusin sitten, ettei ollut. En pukeudu erityisen seksikkäästi enkä julkaise itsestäni mitään tissikuvia tai mitään muuta paljastavaa materiaalia. Ja mitä sitten vaikka tekisinkin niin? Ei silläkään pitäisi olla mitään väliä, eihän sellainenkaan tietenkään oikeuttaisi mihinkään.

Televisiosta tuttu kokkikaunotar Sirly Ylläsjärvi löysi Lapista unelmiensa miehen – ”Rakastuin Aleksiin ensisilmäyksellä”

– Ilmeisesti se pelkästään riittää, että sattuu olemaan nainen. Mutta Luojan kiitos niitä viestejä on tullut vain Messengeriin eikä minnekään muualle, Sirly tuhahtaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Virolaissyntyinen Sirly on luonteeltaan tomera. Hän ei yhtään katsele hölmöilyitä läpi sormien, vaan reagoi niihin välittömästi.

– Jos joku sellaisia kuvia tai viestejä minulle lähettää, estän sellaiset käyttäjät heti. Kerron niistä tapauksista toki myös aviomiehelleni, joka tietysti hermostuu. Onhan se nyt tosi alentavaa ajatella, että toiselle ihmiselle voisi vain heittää sellaista.

Välivuosi venähti 13 vuoden mittaiseksi! Heidi Seikkula on julkkiskokki Sirly Ylläsjärven yhtiökumppani – Pellosta kotoisin oleva kaunotar imi oppia hotelli Kämpistä

– Minusta tästä aiheesta on syytä puhua ääneen. Jos jollain on pokkaa lähetellä kullikuvia, niin kyllä minäkin saan sitten kertoa siitä, Sirly pamauttaa.