Välivuosi venähti 13 vuoden mittaiseksi! Heidi Seikkula on julkkiskokki Sirly Ylläsjärven yhtiökumppani – Pellosta kotoisin oleva kaunotar imi oppia hotelli Kämpistä: "Paras koulu ikinä"

Uutiset | 12.01.2021 17:01

Seiska Lapissa!

MasterChef -ohjelmasta tuttu Sirly Ylläsjärvi pisti pystyyn ystävänsä Heidi Seikkulan kanssa luksusmatkailuun keskittyvän Aurora Estaten, joka on komeillut Ylläsjärven rannalla jo viisi vuotta.

Voimakaksikon työnjako on selvä: toimitusjohtajana Heidi huolehtii hotellista ja ravintolan salista, keittiöpäällikkö Sirly puolestaan kyökin viiden tähden antimista sekä markkinoinnista.

– Eli siis järki ja taiteilija! Siksi yhteistyömme sujuukin, kun kumpikin tekee sitä mitä osaa. Toki olemme myös oppineet toisiltamme: Heidi on avannut minulle laskelmiaan ja minä taas olen perehdyttänyt häntä luovuuden ja markkinoinnin saloihin, Sirly avaa Seiskalle revontulien loimussa.

Lue lisää: Kokkikaunotar Sirly Ylläsjärvi loi luksusbisneksen Lapin ruuhkaisille matkailumarkkinoille – ”Fine diningia ja huippuviinejä hevon jeerassa!”

Oheisella videolla Sirly ja Heidi esittelevät Aurora Estatea:

Oppia Kämpistä

Itseoppineen Sirlyn tavoin myös Heidin tarina on kertomisen arvoinen. Pellosta kotoisin oleva kaunotar aloitti matkailu-uransa 15-vuotiaana tiskarina Rovaniemellä. Muutettuaan muutamaksi vuodeksi Etelä-Suomeen Heidi sai arvokasta oppia alan saloista muun muassa hotelli Kämpistä.

Lue myös: Julkkiskokki Sirly Ylläsjärvi elää unelmaansa keskellä sydän-Lappia – muistelee lapsuuttaan neuvosto-Virossa: ”Koskaan ei kuitenkaan ollut nälkä”

– Se oli kyllä paras koulu ikinä. Myöhemmin palasin opiskelemaan matkailua Lapin ammattikorkeakouluun, mutta jäin sieltä välivuodelle. Nyt se välivuosi on venähtänyt jo 13 vuoden mittaiseksi, Heidi nauraa.

– Muutin tänne Ylläkselle 2008, ja muutama vuosi myöhemmin tutustuin Sirlyyn. Olemme siitä saakka olleet ystäviä ja tehneet kaikenlaista yhdessä.

Lue lisää Sirlystä ja Heidistä tuoreimmasta Seiskasta!

Lapin ladyt eivät halua surkutella koronaa, vaikka se on iskenyt heidänkin bisneksiinsä. – Vuosi on tuonut haasteita, mutta saamme silti tehdä sitä mitä haluamme.
Lapin ladyt eivät halua surkutella koronaa, vaikka se on iskenyt heidänkin bisneksiinsä. – Vuosi on tuonut haasteita, mutta saamme silti tehdä sitä mitä haluamme.
Teksti:Eetu Ampuja, Ylläs
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!