Martina Aitolehti

Urheilullinen Martina Aitolehti sai lääkäriltä hyviä uutisia: ”Hän oli kovin optimistinen tulevien kuukausien suhteen” 

Kotimaa | 15.06.2021 19:31

Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehdellä, 38, on syytä iloita. Hän sai hyviä uutisia lääkäriltään eilen maanantaina (14.6.) 

Tulevaa Revenge Body with Martina Aitolehti -ohjelmaa juontava tv-persoona kävi Turussa tapaamassa jalkaansa leikkaavaa lääkäriä. 

Lue myös: Martina Aitolehti loukkaantui vakavasti ja joutuu leikkaukseen: "Olen itkenyt, mietiskellyt ja yrittänyt löytää tästäkin positiiviset puolet"

– Hän oli kovin optimistinen tulevien kuukausien suhteen. Saan pikkuhiljaa aloittaa trainerilla kevyen pyöräilyn ja vesijuoksun. Heinäkuussa sitten nousujohteisesti juoksun. Elokuussa kuvataan jalka vielä ennen kisaa, ja mietitään aikataulu leikkaukselle. Nyt vaan on maltettava ottaa iisisti ja keskittyä uintiin, Martina kertoo Instagramissa.

Tapaturma

Martina teloi jalkansa muutama viikko sitten treenien alkulämmittelyssä. Tapaturman jälkeen hänet vietiin sairaalaan magneettikuvaukseen. 

Lue myös: Vau, mitä rakkauskuvia! Martina Aitolehti rutistaa paidatonta lätkäjätkäänsä - viikonloppusuunnitelmatkin selvillä!

Martinalta oli revennyt toisesta takareidestä jänteet. Kivun lisäksi vamma oli Martinalle henkisesti kova kolaus. Hän oli tiukassa treenivaiheessa syksyllä käytäviä triathlonin maailmanmestaruuskisoja varten. 

– On ottanut aikaa että olen omassa päässä, kropassa, valmentajien ja Hannun kanssa käsitellyt tämän asian. Olen itkenyt, mietiskellyt ja yrittänyt löytää tästäkin positiiviset puolet, Hän kertoi Instagram-tilillään viime viikolla.

Kisoihin hän aikoo osallistua loukkaantumisestaan huolimatta. 

Lue myös: Heila löytyi helluntaiksi! Ex-jääkiekkolija Hannu Pikkarainen hehkuttaa Martina Aitolehteä: ”Halusin nyt vaan kertoa…”

Lue myös: Martina Aitolehti julistaa rakkauttaan somessa: "Mun ikioma lätkäjätkä!" - Tuure Boeliukselta melkoinen letkautus kommenteissa

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Pasi Murto, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!