Katso kuva!
Martina Aitolehti

Vau, mitä rakkauskuvia! Martina Aitolehti rutistaa paidatonta lätkäjätkäänsä - viikonloppusuunnitelmatkin selvillä!

Kotimaa | 12.05.2021 11:54

Monilahjakas somevaikuttaja ja televisioesiintyjä Martina Aitolehti, 38, näyttää täysin haltioituneelta, kun saa syleillä ex-jääkiekkoilija Hannu Pikkaraista, 37. 

Martina ja hengenpelastajat -ohjelman keulakuva jakoi Instagram-päivityksessään ihanan mustavalkoisen kuvakollaasin, jossa televisioesiintyjän kasvoilta tihkuu seesteinen onnellisuus. Kollaasin neljässä otoksessa vaikuttaja rutistaa paidatonta komistusta kuin tämä olisi turvaa tuova pehmolelu. 

Lue myös: Rikostausta paljastui! Martina Aitolehden lätkärakas Hannu ajoi 1,7 promillen humalassa!

Julkaisun yhteydessä Martina paljastaa hieman heidän viikonloppusuunnitelmiaan. 

- Kamat kasaan, ja tämä jengi lähtee viikonlopuksi maalle! Lataamaan akkuja, treenaamaan ja nauttimaan näistä helteistä, hän kertoo.

Hyvinvointivalmentajan suloinen päivitys ihastutti useita hänen seuraajiaan. Monet heistä ilmaisivat mieltymyksen tunteensa sydänkuvioisilla emojeilla, kun toiset taas kirjoittivat viestinsä lyhyesti ja ytimekkäästi. 

- Parasta.

- Söpöt!

- Nauttikaa

Suhdesekoilua

Martina on ollut hyvinkin sekavassa suhdesopassa viime vuoden pääsiäisestä lähtien, kun erosi kohuliikemiehestä Stefan Thermanista. Saman vuoden syksynä hän alkio tapailla mystistä ruotsalaista herra B:tä, joka palasi entisen rakkaansa luokse alkuvuodesta.

Lue myös: Martina Aitolehti erosi taas! Rötösrakas jätti kohukaunottaren!

- Suhde sai tylyn lopun, sillä herra B jätti Martinan kuin nallin kalliolle. Miehelle taisi tulla lopulta yllätyksenä, millainen kohujulkkis Martina tosiasiassa onkaan, Seiskalle kerrottiin maaliskuussa.

Eron jälkeen hän onneksi löysi rinnalleen urheilullisen Hannun. 

Urheilu yhdistää

Martinaa ja Hannua yhdistää urheilullisuuden lisäksi läheinen tuttavuus virkavallan kanssa, sillä he ovat molemmat kärähtäneet ratista. Hannu oli puhaltanut poliisin alkometriin 1,7 promillea aamuyöstä maaliskuussa 2018, kun hän oli lähtenyt kaverinsa Volvolla hakemaan ruokaa. 

Lue myös: Ulosottorekisteri paljastaa: Martinan Aitolehden lätkärakas jätti kännikurvailun sakot maksamatta – Hannu Pikkaraisella muitakin taloussotkuja

Martinalle on taas ollut oikeudessa syytettynä rattijuopumuksen lisäksi myös pahoinpitelystä. 

martina ja hannu lenkillä
Kaksikolla on yhteisiä harrastuksia. 
Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Pasi Murto, Instagram, Panu Hörkkö.
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!