Martina Aitolehti ja Hannu Pikkarainen

Martina Aitolehti julistaa rakkauttaan somessa: "Mun ikioma lätkäjätkä!" - Tuure Boeliukselta melkoinen letkautus kommenteissa

Kotimaa | 08.06.2021 18:41

Seiska uutisoi taannoin Martina Aitolehden, 38, elämään ilmestyneestä uudesta komistuksesta, kun kohukaunottaren suhde ex-jääkiekkoilijaan Hannu Pikkaraiseen, 37,  paljastui. Hank-lempinimelläkin tunnettu komistus on nähty usein urheilemassa Martinan kanssa.

Teräskuntoinen Martina on viime päivinä huhkinut Vierumäen kauniissa maisemissa, ja sosiaalisen median perusteella hän on muun muassa lenkkeillyt ja uinut. Luonnonkauniista ympäristöstä Martina myös julkaisi Instagram-päivityksen, joka huokuu kesäistä lempeä.

- Mun ikioma lätkäjätkä <3. Niin kiitollinen, että saan jakaa elämää just sun kanssa. Meillä on aika hiton kova tiimi kasassa, Martina julistaa rakkaudentäyteisen päivityksen kuvatekstissä.

Lue myös: Salasuhde paljastui! Martina Aitolehti löysi uuden rakkaan lätkä-Hannusta – paparazzikuvat Seiskassa!

Hannu vastasi kirjoitukseen rakastavasti.

- Oot rakas maailman paras tiimikaveri mulle, entinen kiekkokarpaasi leperteli.

Vitsailua kommenteissa

Päivitys on kerännyt runsaasti ihastelevia kommentteja, joissa muun muassa kehutaan pariskuntaa näyttäväksi. Sitä urheilullinen pari kieltämättä onkin, mutta kommenteista löytyy myös huumoria.

Laulaja ja tubettaja Tuure Boelius, 20, nähdään Martinan kanssa Iholla-sarjassa. Tuure lohkaisikin Martinan tunteikkaaseen päivitykseen ehkä kaikista hauskimman kommentin. 

- Villen ja Hannun pitäis tavata, Tuure lohkaisi viitaten muutaman vuoden takaiseen Lätkäjätkä Ville -hittiinsä.

Lue myös: Heila löytyi helluntaiksi! Ex-jääkiekkolija Hannu Pikkarainen hehkuttaa Martina Aitolehteä: ”Halusin nyt vaan kertoa…”

Teksti:Miikka Ylä-Jussila
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!