Martina Aitolehti

Martina Aitolehti loukkaantui vakavasti ja joutuu leikkaukseen: "Olen itkenyt, mietiskellyt ja yrittänyt löytää tästäkin positiiviset puolet"

Kotimaa | 09.06.2021 08:55

Hyvinvointivalmentaja ja somevaikuttaja Martina Aitolehti, 38, paljastaa totuuden onnentäyteisen elämänsä takaa.

Uusi rakkaus, kesä ja urheilu on täyttänyt Martinan sosiaalisen median kanavat, mutta surullisia asioitakin on tapahtunut. Ikävä loukkaantuminen on varjostanut Martinan valmistautumista syksyllä käytäviin triathlonin maailmanmestaruuskilpailuihin.

- Sosiaalisen median välityksellä et voi ikinä tehdä mielipidettä siitä, mitä toisen elämässä tapahtuu. Mun some näyttää teille vain murto-osan siitä mitä oikeasti teen ja koen, vaikka avoimuutta ja aitoutta täällä haluankin korostaa, Martina toteaa Instagram-tilillään.

Lue myös: Martina Aitolehti julistaa rakkauttaan somessa: "Mun ikioma lätkäjätkä!" - Tuure Boeliukselta melkoinen letkautus kommenteissa

Päivityksen yhteyteen kohukaunotar on lisännyt kuvan ja lyhyen videoklipin magneettikuvauksista.

- Reilu viikko sitten treeneissä alkulämmittelyssä jalka lähti alta ja magneettikuvien löydöksenä takareiden jänteiden repeäminen.

- On ottanut aikaa että olen omassa päässä, kropassa, valmentajien ja Hannun kanssa käsitellyt tämän asian. Olen itkenyt, mietiskellyt ja yrittänyt löytää tästäkin positiiviset puolet.
Vamma on vakava ja leikkaus on välttämätön.

Martina kertoo silti aikoivansa kilpailla syksyllä raskaassa Ironman-urakassa Jenkeissä.

- Mä taistelen tän kaiken äärellä ja lupaan kaikesta huolimatta edustaa sinivalkoista lippua sisulla, intohimolla ja rakkaudella. Rakkaudesta urheilua ja tätä kuninkuuslajia kohtaan.

martina ja hannu
Martina Aitolehti ja ex-jääkiekkoilija Hannu Pikkarainen ovat tuttu näky lenkkipoluilla.

Lue myös: Heila löytyi helluntaiksi! Ex-jääkiekkolija Hannu Pikkarainen hehkuttaa Martina Aitolehteä: ”Halusin nyt vaan kertoa…”

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!