Katso kuva!
Hannu Pikkarainen ja Martina Aitolehti

Heila löytyi helluntaiksi! Ex-jääkiekkolija Hannu Pikkarainen hehkuttaa Martina Aitolehteä: ”Halusin nyt vaan kertoa…”

Kotimaa | 24.05.2021 16:01

Urheilullinen komistus Hannu Pikkarainen,37, on viihtynyt tämän vuoden puolella hyvinvointivalmentajana ja somevaikuttajana töitä tekevän Martina Aitolehden,38, seurassa.

Lempi heidän välillään roihuaa kuin juhannuskokko keskikesällä, sillä he julkaisevat jatkuvasti rakkaudentäytteisiä päivityksiä sosiaalisessa mediassa. Erään tällaisen julkaisun entinen jääkiekkoilija jakoi Instagram-tilillään viime sunnuntaina. 

Lue myös: Martina Aitolehti saa oman tv-sarjan - seuraa Khloé Kardashianin jalanjälkiä: ”Lähden siihen täydellä sydämellä mukaan” 

Tuolloin oli monille parisuhdetta kaipaaville kauhunpäivä, jos vanhaa kotimaamme sanontaan on uskominen. Hannua helluntai ei tänä vuonna ainakaan tuntunut stressaavan.

- "Jos ei heilaa helluntaina, niin ei koko kesänä." Tuskin toi sanonta pitää paikkansa, mutta halusin nyt vaan kertoa, että minulla on hemmetin hyvä heila, hän ylisti.

Vanhalla kansanviisaudella ei ole mitään tiedettyä alkuperää, koska sitä on vain pidetty itsestäänselvyytenä. Toki toisten mielestä sanonnan pitäisi loppua sanoihin: "...niin jono juhannuksena."

Rakastavaiset

Ex-kiekkoilijan ihanassa mustavalkoisessa kuvassa Martina pitää Hannusta kiinni hyvin hellästi. Rauhallisien näköinen hyvinvointivalmentaja vaikuttaa tuntevan olonsa täysin turvalliseksi Hannun käsissä, eikä hän näytä päästävän komistuksesta irti. 

Lue myös: Martina Aitolehden sähköpostiin kilahti hätkähdyttävä ilmoitus - viestin sisältö sai hyvinvointiyrittäjän yllättymään täysin: "Mitä h*lvettiä ihmiset??"

- Rakkaus, Martina kommentoi kuvaan. 

Somevaikuttaja ei ollut ainoa, joka ihastui kauniista kuvasta. Hänen lisäkseen rakastavia sydän-emojeja päivitykseen kirjoittivat uutisankkuri Kirsi Alm Siira, Piritta Hagman ja lukuisat muut. 

- Ihana pari.

- Ja toisinkin päin.

- Muista pidä kiinni ja lujaa.

- Näytätte niin onnellisilta

Erojen vuosi

Viime vuosi riepotteli Martinaa rajusti, sillä hänen pitkäaikainen parisuhteensa kohuliikemies Stefan Thermaniin päättyi hyvin riitaisasti. Tuolloin liikemies juhli erittäin villisti Sofia Belórfin kanssa, ja Martina murtui kyyneliin puhuessaan suhteen päättymisestä Vappu ja Marja Live -ohjelmassa. 

Lue myös: Martina Aitolehden yllättävä rakkaudenjulistus lätkä-Hannun kanssa: "En luovu susta koskaan" - kuva!

Samana vuonna hän löysi rinnalleen mystisen ruotsalaisen herra B:n, joka kuitenkin hylkäsi Martinan alkuvuodesta. 

- Suhde sai tylyn lopun, sillä herra B jätti Martinan kuin nallin kalliolle. Miehelle taisi tulla lopulta yllätyksenä, millainen kohujulkkis Martina tosiasiassa onkaan, Seiskalle kerrottiin maaliskuussa.

martina ja hannu lenkillä
Urheilu yhdistää rakastavaisia.


 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan arkisto, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!