fbq
Kotimaa
08.12.2021 13:43
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Tuure Boelius
Tuure Boelius ottaa kantaa bilekohuun: ”Jos ihminen tienaa reilut 16 000 euroa…”
Kotimaa
08.12.2021 13:43
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Artisti ja somevaikuttaja Tuure Boelius, 20, nähtiin viime viikonloppuna pääministeri Sanna Marinin kanssa helsinkiläisessä Butchers-yökerhossa. Tuure on sittemmin selventänyt Seiskalle illan kulkua ja siihen liittyviä yksityiskohtia.

Lue myös: Uutta tietoa Sanna Marinin bileillasta – Tuure Boelius Seiskalle: ”Emme varsinaisesti ole ystäviä”

Laulaja sanoo hänellä ja kavereillaan olleen iloinen tunnelma koko illan. Tuure haluaa tarkentaa omaa rooliaan bileillassa.

- Se, että minut on varsinaisesti yhdistetty tähän hänen illanviettoonsa, johtuu ainoastaan siitä, että olen julkisuuden henkilö ja minut on ollut helppo tähän asiaan repäistä, hän toteaa Seiskalle.

Vaikuttajalla on mielipide viikonloppuna syntyneestä kohusta ja pääministerin toiminnasta.

- Olen sitä mieltä, että jos ihminen tienaa reilut 16 000 euroa kuussa ja se puhelin kuuluu hänen työnkuvaansa, niin kyllä se luuri täytyy olla mukana, vaikka lähtisi viihteelle, Tuure päättää.

Pääministeri Sanna Marin lähti lauantaina (4.12.) Helsingin yöelämään juhlimaan, vaikka oli altistunut koronavirukselle perjantaina. Altistuksen lisäksi kohun aiheutti se, että hän oli jättänyt virkapuhelimensa kotiin, jolloin viesti altistumisesta seuraavista toimenpiteistä ei tavoittanut häntä kuin vasta seuraavana aamuna.

Lue myös: Näin korona-altistunut Sanna Marin vastaa uuteen bilekohuun: "Ei tarvetta erityistoimille"

Kohusta on sittemmin uutisoitu ulkomaista mediaa myöten, ja siihen on tullut runsaasti uusia käänteitä

Lue myös: Sanna Marinin bilekohu paisui kansainväliseksi - pääministerin bailaus nousi otsikoihin Britanniassa, Ruotsissa ja Virossa

Lue myös: Sanna Marinin bilekohu paisuu - juhlista vaiennut Ilmari Nurminen oli mukana yökerhossa - tuplatreffit paljastuivat!