fbq
Kotimaa
06.12.2021 18:20
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: AOP
SANNA MARIN
Sanna Marinin bilekohu paisui kansainväliseksi - pääministerin bailaus nousi otsikoihin Britanniassa, Ruotsissa ja Virossa
Kotimaa
06.12.2021 18:20
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: AOP

Tunnettu brittilehti Daily Mail huomioi itsenäisyyspäivänä Seiskan paljastaman, pääministeri Sanna Marinin tuoreimman bilekohun.

Sanna lähti lauantaina (4.12.) Helsingin yöelämään juhlimaan, vaikka oli altistunut koronavirukselle perjantaina.

Lue myös: Bile-Sanna iski taas! Pääministeri Marin lipitti kaljaa, napsutteli sormiaan baarimikolle ja tanssi villisti Helsingin yössä - juhlat jatkuivat aamuun asti: salakuvat!

Lue myös: Näin korona-altistunut Sanna Marin vastaa uuteen bilekohuun: "Ei tarvetta erityistoimille"

Daily Mail siteeraa uutisessaan Seiskaa ja kertoo Sannan juhlineen helsinkiläisessä baarissa aamuneljään saakka. Brittilehti vihjailee artikkelinsa otsikossa, että Sanna ei pelkää koronan omikronmuunnosta.

– Suomen lumoava pääministeri on ilmaissut suhtautuvansa rennosti omikronmuunnokseen sen jälkeen, kun hänet havaittiin juomassa olutta ja tanssivan ystäviensä kanssa varhaiseen aamuun asti pääkaupunki Helsingin yökerhossa, lehti kirjoittaa.

Daily Mail muistuttaa jutussaan, että Suomessa on hyvä koronatilanne muihin Euroopan maihin verrattuna. Lehdessä väitetään, että hyvä rokotekattavuus ja koronapassin käyttöönotto Suomessa olisivat syinä siihen, että koronatartuntatapaukset ovat jääneet Euroopan mittakaavassa vähäisiksi. Lehti suitsuttaa Sannaa siitä, että tämä toimii esimerkkinä kansalaisille.

– Marinin viestin kerrotaan osoittavan yleisölle, että koronapassiin luotetaan ja he voivat nauttia yöelämästä, jos heillä on tarvittavat asiakirjat, Daily Mail kirjoittaa.

Lue myös: Sanna Marin hymyilee kaksoismurhaaja Janne Ranisen kanssa yhteiskuvassa - bileviikonloppu saa yhä erikoisempia käänteitä

Tosin Daily Mail ei taida olla tietoinen Sannan korona-altistumisesta, sillä siitä ei ole brittilehden artikkelissa lainkaan mainintaa. Sanna lähti lauantai-iltana bilettämään, vaikka tiesi altistuneensa koronalle oltuaan koronapositiiviseksi todetun Pekka Haaviston kanssa samassa huoneessa perjantaina.

Ruotsalaislehti Aftonbladet kertoo tämän faktan siteeratessaan nettisivuillaan niin ikään Seiskaa.

Lue myös: Päätoimittajan kommentti uudesta bilekohusta: Valomerkki vilkkuu, Sanna Marin

Virossa sekä Öhtuleht että Postimees ovat myös kirjoittaneet Sannan bileyöstä.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »