fbq
Kotimaa
07.12.2021 21:21
Teksti: Panu Hörkkö ja Juha Nurmi|Kuvat: Seiskan toimitus
Ilmari Nurminen ja Sanna Marin
Sanna Marinin bilekohu paisuu - juhlista vaiennut Ilmari Nurminen oli mukana yökerhossa - tuplatreffit paljastuivat!
Kotimaa
07.12.2021 21:21
Teksti: Panu Hörkkö ja Juha Nurmi|Kuvat: Seiskan toimitus

Seiskan paljastama kohu pääministeri Sanna Marinin viime lauantain (4.12.) yökerhoseikkailusta yltyy.

Iltalehti nimittäin paljasti tänään, että Sanna olisi aluksi selittänyt hallituspuolue keskustan eduskuntaryhmälle olleensa aviomiehensä Markus Räikkösen kanssa treffeillä.

Lue myös: Bile-Sanna iski taas! Pääministeri Marin lipitti kaljaa, napsutteli sormiaan baarimikolle ja tanssi villisti Helsingin yössä - juhlat jatkuivat aamuun asti: salakuvat!

Keskustalaisten mukaan Marin jätti tahallaan kertomatta, että juhlikin yökerhossa valomerkkiin asti suuremmassa seurueessa.

Marin valehteli meille. Tarinat vaihtuvat koko ajan, keskustalainen lausui Iltalehdelle.

Lue myös: Pääministeri Sanna Marin kuittaa yöbilekohun Facebookissa: ”Olen pahoillani” – entiset ministerit kummeksuvat virkapuhelinsotkua, Bile-Ilmari riensi puolustamaan

Seiska on jo aiemmin kertonut, että mukana olivat muun muassa tubettaja Tuure Boelius, missi-somevaikuttaja Sabina Särkkä ja valokuvaaja-bloggari Janita Autio.

Lämpimiä kosketuksia

Seiskan saamien tietojen mukaan paikalla oli myös Sannan bestis, SDP:n kansanedustaja Ilmari Nurminen.

Samalla selvisi, että Sanna oli kyllä treffeillä, vaan ei omillaan. Seiskan lähteet kertovat, että Ilmari oli bileissä treffeillä.

Ilmari oli Sannan mukana Groteskin baarissa ja myöhemmin yökerho Butchersin tanssilattialla Helsingissä. Ilmarilla on mukanaan henkilö, jonka kerrotaan olevan hänen deittinsä.

Seiska on nähnyt myös kuvamateriaalia, jossa pääministeri joraa Corona-olut kädessään Ilmarin ja tämän seuralaisen kanssa. Villin tanssin lomassa Ilmari sivelee seuralaisensa selkää hellästi, joten parin lämpimät välit eivät jää epäselväksi.

Sanna vaikuttaa olevan tilanteessa sivustaseuraajan roolissa, ikään kuin Ilmarin esiliinana.

Ehkäpä Sanna on ollut Markus-rakkaansa kanssa tuplatreffeillä Ilmarin ja tämän seuralaisen kanssa, mutta tanssilattialla Markus-rakasta ei näy.

Jätti totuuden kertomatta

Ilmarin paljastuminen jälleen Sannan bilekaveriksi asettaa kansanedustajan MTV3:lle antaman haastattelun outoon valoon. Ilmari ryhtyi kommentoimaan Sannan tuoreinta baarikohua, mutta ei paljastanut mitenkään että oli tapahtumien keskiössä.

Ilmarin paljastuminen osaksi pääministerin tämänkertaista bilekööriä ei sinänsä ole yllätys - ovathan he eduskunnan parhaita kavereita. Asia vaikuttaa kuitenkin erikoiselta, koska Ilmari kommentoi itsenäisyyspäivänä altistumiskohua MTV3:lle.

Lue myös: Sanna Marin hymyilee kaksoismurhaaja Janne Ranisen kanssa yhteiskuvassa - bileviikonloppu saa yhä erikoisempia käänteitä

Hänen kommenteistaan ei synny sellaista mielikuvaa, että bile-Sannan tutkapari olisi ollut juhlissa mukana.

Tämä on haastava ja hankala tilanne. Kokonaisuutena vaikea, Ilmari sanoo MTV3:lle.

Lue myös: Sanna Marinin bilekohu paisui kansainväliseksi - pääministerin bailaus nousi otsikoihin Britanniassa, Ruotsissa ja Virossa

Hän valitsee sanansa tarkkaan, eikä ota suoranaisesti kantaa koko asiaan. Ilmari sanoo katsovansa asiaa ennemminkin ystävänä kuin poliitikkona.

En ehkä halua kommentoida pääministerin puolesta asioita. Sinällään oma näkemykseni on, että kun on kaksi koronarokotusta, silloin vapaudut näistä (rajoituksista) ja pystyt elämään sitä kautta mahdollisimman normaalia elämää. Tämä on myös vahva ja hyvä viesti ihmisille siitä, että ottakaa rokotetta ja sitä kautta pysytte elämään normaalisti ja elämä jatkuu, Ilmari sanoo MTV3:n haastattelussa.