fbq
Kotimaa
08.12.2021 12:00
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Seiskan arkisto
Tuure Boelius
Uutta tietoa Sanna Marinin bileillasta – Tuure Boelius Seiskalle: ”Emme varsinaisesti ole ystäviä”
Kotimaa
08.12.2021 12:00
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Seiskan arkisto

Artisti ja somevaikuttaja Tuure Boelius, 20, on yhdistetty pääministeri Sanna Marinin, 36, bilekohuun. Tuure nähtiin lauantaina 4.12. pääministerin seurassa helsinkiläisessä Butchers-yökerhossa. Seiska tavoitti laulajan kommentoimaan laajasti uutisoitua iltaa.

- Olin juhlimassa siellä, kuten kuka tahansa muukin. En tunne Sannaa ollenkaan. Tapasimme ensimmäistä kertaa. Seurueessani oli ihmisiä, jotka ovat olleet hänen kanssaan tekemisissään aikaisemmin, artisti selventää.

Vaikuttajan mukaan Sanna saapui baariin eri aikaan kuin hän itse.

- Ja jossain kohtaa iltaa hän sitten liittyi ystäväporukkansa kanssa meidän seurueeseemme. Hän sattui olemaan samassa pöydässä ja tanssilattialla samaan aikaan, mutta emme me varsinaisesti ole ystäviä. 

- Me tervehdimme toisiamme Sannan kanssa, kuten hyvään käytökseen kuuluu, ja vaihdoimme nopeasti kuulumiset. Oikeastaan siinä kaikki, Tuure toteaa Seiskalle.

Lue myös: Sanna Marinin bilekohu paisuu - juhlista vaiennut Ilmari Nurminen oli mukana yökerhossa - tuplatreffit paljastuivat!

Tuure Boelius
Tuure Kultainen Venla -gaalassa toukokuussa 2021.

UUSI BILEKOHU

Seiska paljasti viime viikonloppuna pääministerin juhlineen Helsingin yössä, vaikka oli altistunut perjantaina koronalle oltuaan samoissa kokouksissa ulkoministeri Pekka Haaviston kanssa.

Lue myös: Päätoimittajan kommentti uudesta bilekohusta: Valomerkki vilkkuu, Sanna Marin

Myöhemmin sunnuntaina valtioneuvoston turvallisuusjohtaja ohjeisti kaikkia ministereitä välttämään kontakteja toistaiseksi, ja monen valtioneuvoston jäsenen ohjelmaa on siksi muutettu. Esimerkiksi pääministerin osallistuminen itsenäisyyspäivän juhlallisuuksiin on peruttu.

Sanna kertoi, että turvallisuusjohtajan linjaus tavoitti hänet vasta bileiden jälkeen. Pääministeri myös korosti, ettei hänellä ole todettu koronatartuntaa.

Lue myös: Pääministeri Sanna Marin kuittaa yöbilekohun Facebookissa: ”Olen pahoillani” – entiset ministerit kummeksuvat virkapuhelinsotkua, Bile-Ilmari riensi puolustamaan

Tilaa Seiskan uutiskirje! »