Katso kuvat!

Todellisuus iski vasten kasvoja! Julkkiskokki Pipsa Hurmerinnan ihastuttava kuvapari hauskuuttaa somessa: "Suomen äiti ja kesä kukkeimmillaan"

Kotimaa | 11.05.2021 20:01

Julkkiskokki ja juontaja Pipsa Hurmerinta, 44, julkaisi hulvattoman kuvaparin Instagram-tilillään

Lue myös: Totinen Pipsa Hurmerinta penää miesten vastuuta viime viikkoina velloneisiin keskusteluihin: "On se nyt saatana"

Odotukset eivät vastanneet todellisuutta

Ensimmäinen kuva on joidenkin vuosien takaa Pipsasta hänen luodessaan uraa mallina. Kuvassa hän poseeraa keskellä puutarhaa kotelomekossa sekä kauniissa vaaleanpunaisessa jakussa. Käsikynkässään hänellä on valtava kastelukannu ja päässään olkihattu. 

Lue myös: Yllätysraskaus! Pipsa Hurmerinta, 44, julkaisi paljonpuhuvan kuvan: "2020, ei niin huono sitten kuitenkaan"

Kuvaparin toinen otos on tuoreempi toista lastaan odottavasta Pipsasta. Siinä kaunotar poseeraa punaisen hirsirakennuksen pihalla, mitä ilmeisimmin puutarhahommissa. Käsissään kokki pitelee puutarhatöihin sopivia työvälineitä, ja mökkimäiseen maisemaan sopiva look täydentyy vaaleanpunaisilla sandaaleilla.

– Odotukset vastaan todellisuus. Tai kuinka kaikki alkoi ja kuinka asiat nykyään sujuvat, Pipsa kirjoittaa kuvatekstissään vapaasti suomennettuna.

Vertaistukea ja sympatiaa

Niin ikään viimeisillään raskaana oleva muusikko Anna Puu on kommentoinut Pipsan kuvaa.

– Todellisuus puree, Anna kirjoittaa englanniksi sydänsilmäisen emojin kera.

– Rankkaa, Pipsa vastaa.

– Onko tää joku kompa? Ihan samalta näyttää, mallia ja maisemaa myöten! Suomen äiti ja kesä kukkeimmillaan! Hehkuttaa muotitoimittaja Sami Sykkö

Lue myös: Huippuravintolan keittiötä luotsaava Pipsa Hurmerinta murskaa stereotypioita: ”Vähempikin ryömiminen roskisten takana olisi riittänyt!”

Vuosi 2020 oli kuitenkin hyvä

Pipsa ilmoitti iloisesta perheenlisäysuutisesta joulukuussa Instagram-tilillään. Tuolloin hän julkaisi kuvan, jossa neljät kädet koskevat hellästi vaaleaan mekkoon pukeutuneen naisen pyöristynyttä vatsanseutua. 

2020, ei niin huono sitten kuitenkaan, Pipsa kirjoitti tuolloin. 

Pipsan perheeseen kuuluu hänen muusikkomiehensä Markus Nordenstreng, joka esiintyi taannoin Pidä huolta -tukikonsertissa tapahtuma-alan hyväksi, sekä kouluikäinen poika. Monissa liemissä keitetty kokki ja juontaja paljasti naistenpäivän kunniaksi tulevan lapsensa tuovan lisää naisenergiaa talouteen. 

Lue myös: Ex-huippumalli Pipsa Hurmerinta palasi Suomeen ja kouluttautui kokiksi – ”Tajusin, ettei täällä entinen malli tee töitä ilman papereita!”

Ahdas yksiö

Äitienpäivänä Pipsa julkaisi koskettavan kuvaparin Instagramissa. Ensimmäisessä mustavalkoisessa kuvassa hän poseeraa miehensä kanssa pidellen sylissään ilmeisesti vastasyntynyttä esikoistaan. Toisessa kuvassa Pipsa naureskelee perheensä muiden naisten kanssa puutarhassa. 

Saan viettää sen ensimmäistä kertaa kahden lapsen äitinä. Toinen toki vielä odottaa maailmaan saapumista, mutta muljauttelee äidille onnitteluja ahtaassa yksiössään. Erityisesti omalle äidille ja molemmille isoäideillleni jossain pilven reunalla lähetän rakkaimmat äitienpäivän toivotukset, Pipsa kirjoitti kuvatekstiinsä koskettavasti.

Lue myös: ”Minun oli vain selvittävä!” Sikke Sumari otti valtavan riskin palkatessaan Pipsa Hurmerinnan keittiöönsä – katso menestysravintolan Tarte Tatin -resepti!

Pipsa itse on tv-alan konkari, joka on juontanut muun muassa Mallikoulu-, Master Chef Suomi- ja Erilaiset äidit -ohjelmia. Monitaituri on julkaissut myös useita keittokirjoja sekä pyörittää omaa ravintolaa toisen tv:stä tutun kokin, Sikke Sumarin, 69, kanssa. 

Lue myös: Huumorintaju yhdistää! Sikke Sumarin kanssa ravintolaa pyörittävä Pipsa Hurmerinta: ”Yllätyn jatkuvasti, että hän on äitini ikäinen!”

Pipsa Hurmerinta Sikke Sumari
Pipsa toimii Sikke Sumarin Sikke's-ravintolan ravintolapäällikkönä, mutta on parhaillaan luonnollisesti äitiyslomalla.

Lue myös: Ihana masu! Raskaana oleva Pipsa Hurmerinta kiirehti lounaalle tähtitanssijan kanssa - kuva

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:Ari Lahti, Pasi Murto, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!