Katso kuva!
Pipsa Hurmerinta

Totinen Pipsa Hurmerinta penää miesten vastuuta viime viikkoina velloneisiin keskusteluihin: "On se nyt saatana"

Kotimaa | 19.03.2021 19:00

Toista lastaan odottava kokki Pipsa Hurmerinta, 44, otti Instagram-tilillään osaa Plan Suomen Ei hymyilytä -haasteeseen. Haasteessa ihmiset jakavat itsestään totisia kuvia ja kertovat, mikä heitä ei hymyilytä epätasa-arvossa. Kuvatekstissään Pipsa toivottaa someseuraajilleen hyvää Minna Canthin ja tasa-arvon päivää, jota vietetään tänään perjantaina (19.3.).

Lue myös: Yllätysraskaus! Pipsa Hurmerinta, 44, julkaisi paljonpuhuvan kuvan: "2020, ei niin huono sitten kuitenkaan"

– Ei hymyilytä siltikään, koska pari viime viikkoa ovat taas kerran osoittaneet, että aihetta ei ole, Pipsa toteaa.

Sivaltaa Selviytyjät-kohua

Syiksi totiseen ilmeeseensä kokkina ja mallina työskennellyt Pipsa kertoo viime viikkoina velloneet kohut naiseuden ympärillä.

– Pettynyt mies haukkui naisia ala-arvoisella tavalla telkkarissa. Kenen syy? Naisten ja juontajan joka oli nainen. Valkoinen mies ampui kahdeksan aasialaista naista Atlantassa koska hänellä oli ’huono päivä’.

Turhautunut Pipsa purkaa loppuun tuntojaan vallitsevasta tilanteesta, jossa naiset joutuvat pelkäämään väkivaltaa päivittäisessä elämässään.

– Ja on se nyt saatana, että naiset eivät vieläkään voi kävellä kadulla ilman pelkoa, että heidät raiskataan ja murhataan!

Plan Suomen kampanjaan voi osallistua vielä sunnuntaihin (21.3.) asti. Palkinnoksi osallistumisesta voi voittaa itselleen ja ystävälleen Meeri Koutaniemen valokuvauksen.

Varsinainen monitoiminainen

Raskaudestaan joulukuussa monien yllätykseksi kertoneen Pipsan perheeseen kuuluu hänen muusikkomiehensä Markus Nordenstreng, 46, sekä kouluikäinen poika. Naistenpäivänä Pipsa paljasti, että tuleva lapsi tuo perheeseen lisää naisenergiaa.

Pipsa itse on monissa liemissä keitelty tv-alan konkari, joka on juontanut muun muassa Mallikoulu-, Master Chef Suomi- ja Erilaiset äidit -ohjelmia. Monitaituri on julkaissut myös useita keittokirjoja, sekä pyörittää omaa ravintolaa toisen tv:stä tutun kokin, Sikke Sumarin, 69, kanssa. 

Lue myös: Ihana masu! Raskaana oleva Pipsa Hurmerinta kiirehti lounaalle tähtitanssijan kanssa - kuva

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:Ari Lahti, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!