fbq
Kotimaa
25.11.2021 14:27
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen, Instagram
Temptation Island Suomi Mira Markus
TIS-Mira ja Markus muuttivat erilleen
Kotimaa
25.11.2021 14:27
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen, Instagram

Temptation Island Suomi -ohjelmassa toisiinsa ihastuneet Mira ja Markus ovat muuttaneet erilleen. 

Mira kertoo asiasta Instagram-videotarinassan. Hänen mukaansa suhde jatkuu vielä, eikä muuttoon liity draamaa. 

- Olen ollut todella epäaktiivinen täällä (Instagramissa) viime aikoina. 

- En nytkään tiedä, miten tämän sanoisin. Siis "No panic", ei mitään draamaa tai kriisiä nimenomaan, hän sanoo. 

Lue myös: Viettelyksestä suhteeseen sujahtanut pariskunta harvinaisessa yhteiskuvassa! Tis-Mira mielitettynsä Markuksen kanssa onnellisena: ”Pienen ryhmäpaineen saattelemana”

Arkistovideo: Mira poseeraa fitnesslavalla

Itsetutkiskelua

Mira mainitsee useampaan otteeseen, ettei muuttoon liity draamaa. Hän kertoo muuttaneensa omaan asuntoon, joka sijaitsee lähellä heidän entistä yhteistä kotiaan. Mira ja Markus ovat asuneet avoliitossa jo ainakin vuoden ajan. 

- Minulle tarjottiin mahdollisuus muuttaa naapuriin, noin sadan metrin päässä (edellisestä asunnosta). Omaan kämppään. Ei mitään sen kummempaa, mutta on tullut sellainen oman tilan tarve. Jotenkin saada uutta näkökulmaa tähän parisuhteeseen, ja elämään ylipäätänsä. Sellaista omaa aikaa, Mira mietiskelee.

Lue myös: Valtosta dramaattisesti eronnut TIS-Mira muutti avoliittoon viettelijä-Markuksen kanssa - etsivät uutta lemmenpesää!

Fitnesstähden mukaan hän haluaa nyt miettiä, mitä hän itse haluaa.

- Mitään draamaa tai lopullista ei ole tapahtunut, älkää käsittäkö väärin. 

- Minun ja Markuksen parisuhde alkoi tavallaan sellaisesta kriisistä, ja toisen hoivavietistä. missä toinen oli paskana ja tarvitsi sitä tukea ja apua niin vahvasti. Se pohjahan on todella epätyypillisesti rakennettu.

Uusi kriisi

Mira toteaa asioiden muuttuneen ja niiden vaikuttaneen heidän suhteeseen. 

- Nyt kun siitä kriisistä on herännyt tähän elämään, ja kun sitä hoivaa ei jossain määrin enää tarvitse. Niin siitä tulee taas uusi kriisi, että mikä se meidän parisuhteen tilanne nyt on. 

- Otetaan pari askelta taaksepäin. Ei ihan kokonaan nollapisteeseen, mutta vähän takapakkiin, Mira sanoo, ja kertoo haluavansa osata olla onnellinen myös yksin.

Lue myös: TIS-Miralta suora mielipide uusista Temptation Island -pareista: "Traumaa trauman päälle!"

Mira osallistui Temptation Island Suomen seitsemännelle tuotantokaudelle silloisen kumppaninsa Valton kanssa. Mira petti entistä puolisoaan viettelysten saarella, ja päätyi ohjelman aikana sänkyyn sinkku-Markuksen kanssa. 

Mira sai ohjelman ilmestymisen jälkeen runsaasti vihaviestejä. Hän kertoi kokemuksistaan Seiskan Iltaroviossa sekä Ylen Julkisesti häpäisty-dokumenttissa.