fbqTIS-Miralta suora mielipide uusista Temptation Island -pareista: "Traumaa trauman päälle!" | Seiska
Mira Ahola

TIS-Miralta suora mielipide uusista Temptation Island -pareista: "Traumaa trauman päälle!"

Telkkari | 12.11.2020 21:09

Temptation Island Suomi -sarjan edelliseltä kaudelta tuttu Mira Ahola ruotii uudistetun ohjelman parivalintoja suorasanaisesti.

Mira oli oman kautensa puhutuimpia henkilöitä, ja kyseinen tuotantokausi oli täynnä sekoilua ja draamaa. Viime kausi kuvattiin Thaimaassa, mutta koronapandemian takia uusin tuotantokausi kuvattiin poikkeuksellisesti Suomessa.

Mira on seurannut kulunutta kautta tiiviisti, ja hänellä oli selvä mielipide ohjelman uudistuksesta.

- Se on kuin olisi jossain mökkireissulla kavereiden kanssa. Tietää, että kumppani on ihan lähellä ja perhe sekä ystävät ovat lähes vieressä. Toki paljon on myös castingista kiinni. Jos he tuottavat sisältöä, niin silloin sitä pitäisi myös tulla. Jotenkin ei nyt lähde, Mira sanoi TIS-Iltarovion haastattelussa.

Lue myös: Valtosta dramaattisesti eronnut TIS-Mira muutti avoliittoon viettelijä-Markuksen kanssa - etsivät uutta lemmenpesää!

 

"Enää ei ole mitään odotettavaa"

Myös pariskuntien toiminta, etenkin Jonnan ja Jussin osalta, latisti sarjan seuraamisen jo alkumetreillä.

- Siellä tavallaan kaikki rajat rikottiin heti ensimmäisissä jaksoissa. Enää ei ole hirveästi mitään odotettavaa, elleivät hiljaisimmat yllätä. Ei sitä niin intensiivisesti seuraa, Mira totesi.

- Näkisin, että Jenna ja Juuso… Jenna voi yllättää vielä. Siinä on vähän sellaista mitä näen itsessänikin, eli joutuu kuplaan ja ihastuu vähän muttei myönnä sitä. 
Minusta tuntuu, että Amalia vetää hyvin loppuun asti, mutta Aarne saattaa yllättää. Aarne oli aluksi todella sulkeutunut, eikä hän tehnyt mitään.

Mira hämmästeli Amalian erittäin tiukkaa linjaa sen suhteen, ettei tämä ole antanut sinkkumiesten tulla lähelle itseään.

- Miksi pitää ottaa tilaa niin paljon? Eikö hän luota itseensä? Jos antaa jonkun tulla lähelle, niin lähteekö helposti lapasesta? Ihmiset toki ovat erilaisia, ja hän tuo kontrastia esimerkiksi Jonnaan.

Lue myös: "Pikkupäissään tulee soiteltua" - TIS-Mira myöntää olevansa yhteydessä ex-kultaansa Valtoon, näin avopuoliso Markus suhtautuu tilanteeseen!

Mattu ja Jape saapuivat viettelysten saarelle kesken kauden. He olivat mukana myös viime kaudella. Kaksikon lähtökohdat parisuhteensa testaamiselle oli erittäin haastava, sillä Jape oli jäänyt kiinni pettämisestä vain hieman ennen kuvausten alkua.

- Jos olisin itse Mattun housuissa, en olisi päässyt yli edellisen kauden asioista vieläkään. Se on vähän traumaa trauman päälle. Se oli vaikea reissu, ja sen jälkipuintia on saatu kuulla pitkään, joten se on riski.  Pettäminen tapahtui ihan vasta, joten tuskin sitäkään asiaa on saatu sovittua. Sitten lähdetään tuonne tiedottomina siitä, mikä suhteen tilanne on.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:EVA-LIISA ORUPÕLD

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!