fbqTIS-Iltarovio: Valtosta dramaattisesti eronnut Mira muutti avoliittoon viettelijä-Markuksen kanssa - etsivät uutta lemmenpesää! | Seiska

TIS-Iltarovio: Valtosta dramaattisesti eronnut Mira muutti avoliittoon viettelijä-Markuksen kanssa - etsivät uutta lemmenpesää!

Telkkari | 06.11.2020 10:49

Temptation Island Suomen viime kauden puhutuimpiin henkilöihin lukeutunut Mira Ahola löysi rakkauden raskaiden vaiheiden jälkeen.

Mira ja hänen entinen poikaystävänsä Valto testasivat suhdettaan Temptation Island Suomessa viime kaudella. Aluksi rauhallisesti edennyt matka viettelysten saarella muuttui dramaattisesti, kun Mira ihastui sinkkuna ohjelmassa olleeseen Markukseen.

Markus ja Mira päätyivät sänkyyn, ja tilanne näytettiin Valtolle iltanuotiolla. Valto järkyttyi tapahtuneesta ja halusi erota Mirasta.

TIS-Valto ja Mira
Valton ja Miran viimeinen iltanuotio oli erittäin dramaattinen alusta loppuun asti.

Lue myös: Kaikkien aikojen järkytys: Valto näkee Temptation Islandissa Miran harrastavan seksiä Markuksen kanssa - "En olisi pahimmissa painajaisissani voinut odottaa"

Nyt Mira ja Markus jatkavat yhteistä taivaltaan pariskuntana. He ovat ottaneet suhteessaan merkittävän askeleen, ja Mira muutti pääkaupunkiseudulle.

- Kuukausi kaksi sitten muutimme yhteen Vantaalle. Menemme aika hissukseen, koska suhde on aika tuore. Emme halua edetä liian nopeasti. Ajatuksena on etsiä hieman isompi asunto, jossa minullakin olisi työhuone ja enemmän tilaa, Mira kertoi TIS-Iltarovion haastattelussa.

TIS-Mira ja Markus
Nykyään Mira elää avoliitossa Temptation Island Suomessa tapaamansa Markuksen kanssa.

 

Poikamainen boksi

Mira myöntää, että Markuksen poikamiesboksina toiminut Vantaan-asunto ei tunnu vielä kodilta.

- Aina, kun menen kotiin eli Markuksen luokse, on sisustus ja kaikki hänen näköistään. Minusta tuntuu edelleen kuin menisin sinne vieraana, koska siellä mikään ei näytä minulta. Olisi ihanaa päästä sisustamaan ja tulisi olo, että on päässyt kotiin.

Miran mukaan Markuksen asunto on sisustukseltaan hyvin poikamainen.

- Siellä on rallikilpailujen palkintoja seinillä. Kaikki on aika minimalistista. Haluaisin sinne vähän viherkasveja ja tauluja sekä mahdollisesti jotain glitteriä. Saa nähdä, mitä Markus antaa minun tehdä.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:EVA-LIISA ORUPÕLD, Nelonen Media

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!