fbq
Kotimaa
19.08.2021 17:31
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Pasi Murto, Instagram, Nelonen
TIS-Minna
Temptation Island Suomessa kortsutempullaan kohauttaneen Minnan jättiyllätys: Meni naimisiin!
Kotimaa
19.08.2021 17:31
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Pasi Murto, Instagram, Nelonen

Seiskan tietojen mukaan Temptation Island Suomen neljänneltä tuotantokaudelta tuttu Minna, 34, on mennyt kaikessa hiljaisuudessa naimisiin.

Seiskan tietojen mukaan pari asteli avioon kesän aikana, ja Minnan tuore aviomies on yksityishenkilö.

Minna vahvisti ilouutisen Seiskalle. 

- Kyllä, olen naimisissa. En ala kommentoimaan asiaa sen enempää, hän totesi iloisesti. 

Lue myös: Seiskan selvitys paljastaa! TIS-Karimilla runsaasti velkarästejä: jätti vuokrat ja luottolaskut maksamatta - häätö uhkaa

Värikäs matka Viettelysten saarella

Minna erosi vuonna 2019 entisestä avopuolisostaan Sammysta. Ex-pari osallistui Temppareiden neljännelle tuotantokaudelle.

He olivat katsojien mielestä yksi kauden kiinnostavimmista pareista. 

Minna muistetaan erityisesti siitä, kun hän löi vetoa sinkku-Jasun kanssa ja päätyi rullaamaan suullaan kondomin Jasun miehuuden ylle.

Lue lisää: Varattu Temptation Island -Minna lataa: "Sehän ei ole pettämistä, kun käyttää kortsua" - tyly lausunto myös seksistä Sammy-miehensä kanssa!

Sammy haukkui iltanuotiolla Minnan muun muassa ”mällirievuksi” nähtyään tuolloisen avovaimonsa touhut. 

Lisäksi tosi-tv-katsojat muistavat varmasti Minnan legendaarisimman lausahduksen "Sehän ei ole pettämistä, jos käyttää kortsua".

Lue myös: Lempi leiskui Temptation Island Suomen 24h-treffeillä - Minna ei pystynyt nauttimaan seksistä täysillä: ”Outo tilanne ja ahdistava ympäristö!”

Minna päätyi myös harrastamaan seksiä saarella useammankin kerran.

- Tuntuu lomalta, kun ei tartte Sammyä panna, hän totesi sarjassa.

Minna kertoi viimeisellä iltanuotiolla Sammylle haluavansa erota. Tästä huolimatta he kuitenkin päättivät jatkaa suhdettaan kuvausten jälkeen. 

Lue myös: Näin kävi Temptation Island Suomi -Minnan ja Sammyn viimeisellä iltanuotiolla - itkua ja katumusta: ”Vi**u en tajuu, miten mä oon ollu niin sekasin!”

Sammy ja Minna erosivat lopullisesti vuonna 2019.

- Se oli yhteinen päätös! Se oli helppo ero, koska olimme molemmat sulatelleet päätöstä omilla tahoillamme. Halusimme elämältä eri asioita. Sammy olisi halunnut perustaa perheen, mutta minusta tuntui, että minulla on jo yksi, josta saan huolehtia. En halua yksin huolehtia useammasta, Minna kertoi Seiskalle.

LUE LISÄÄ: Huhhuh, Temptation Island -Minnan suuseksileikki saa miehen raivoihinsa: V***u, mikä hu*ra – siellä se oli äijien mälliriepuna! Varo juonipaljastuksia!

Temptation island suomi TIS Sammy Minna
Tilaa Seiskan uutiskirje! »