fbq
Telkkari
30.05.2018 11:30
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: nelonen media
markus ja minna
Lempi leiskui Temptation Island Suomen 24h-treffeillä - Minna ei pystynyt nauttimaan seksistä täysillä: ”Outo tilanne ja ahdistava ympäristö!”
Telkkari
30.05.2018 11:30
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: nelonen media

Temptation Island Suomi -tosi-tv-sarjan toisiksi viimeinen jakso nähdään tänään keskiviikkona. Siinä välinsä selvittävät Minna ja Sammy

Sitä ennen nähdään kuitenkin vielä vilaus sekä kommentteja molempien 24h-treffeiltä. Minna otti mukaansa Markuksen ja Sammy puolestaan Amanda Harkimon.

- On tosi haikea fiilis, kun tiedostaa, että tämä kaikki tulee loppumaan, Markus pohtii yhteisen yön jälkeen. 

TAUSTAA: Huhhuh, Temptation Island Suomi -Minna tunnustaa - kuvausryhmä unohti muistiinpanovihkonsa hotellihuoneeseen: ”Uteliaisuuteni heräsi ja innostuin valtavasti!”

markus ja minna

TAUSTAA: "Täällä on live-pornoo!" Markus ja Minna harrastavat seksiä kaikkien edessä Temptation Islandissa - kuva!

Markus ja Minna lähentyivät kuluvan tuotantokauden loppupäässä. Erään bileillan päätteeksi pari päätyi harrastamaan seksiä, mutta jo sitä ennen he muhinoivat kaikkien edessä uima-altaassa. 

- Meillä on Minnan kanssa todella intiimi ja läheinen yö takana. Tuli siinä tehtyä mutuakin pussailtua peiton alla. mies myöntää.

- Kyllä viimeisenä iltana piti Markusta panna, ettei ollut vahinko se ensimmäinen kerta. Täällä tämä tilanne on niin outo ja ympäristö ahdistava, etten tällaisessa ympäristössä pysty seksistä hirveästi nauttimaan. Mutta olihan se kiva kokeilla. Kyllä oikeasti halusin Markusta ja että meillä on ikimuistoinen yö. Jos sammy luulee, että se oli vain vahinko, niin on sitten tapahtunut toistamiseen. 

markus ja minna

Toisaalla Sammy heräilee päivään ristiriitaisissa tunnelmissa. Mies nautti treffeistä Amanda kanssa, mutta samalla takaraivossa paisuu ajatus tiukasta, edessä olevasta keskustelusta avovaimonsa kanssa.  

- Ajatukset on aika tiukasti tulevassa iltanuotiossa. Halusin paperillekin jäsentää mä haluan häneltä kysyä. Ilman, että se menee huutamiseksi, Sammy pohtii ääneen. 

Temptation Island Suomen viimeiset jaksot Nelosella keskiviikkona ja torstaina kello 22! 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »