fbq
Telkkari
29.03.2018 14:51
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen media
Minna ja Sammy Temptation Island
Varattu Temptation Island -Minna lataa: "Sehän ei ole pettämistä, kun käyttää kortsua" - tyly lausunto myös seksistä Sammy-miehensä kanssa!
Telkkari
29.03.2018 14:51
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen media

Temptation Island Suomen tuoreimmalla tuotantokaudella on kaksi pariskuntaa, joiden dynamiikka on aiheuttanut keskustelua koko käynnissä olevan tuotantokauden ajan. Niin kilpailijoiden kuin katsojienkin mielestä avovaimoaan tossuttava Elias ja Vilma sekä Minna ja Sammy ovat todella tulleet saarelle testaamaan parisuhteensa lujuutta.

Lue lisää: Kohuttu Temptation Island -Elias avaa seksimieltymyksiään - hapenpuute ja kevyitä peitettäviä jälkiä: "Epätoivoisesti itkevä nainen, siinä on jotain!"

Minna kertoi Seiskalle ohjelman pressitilaisuudessa, että suhteen alussa hän petti puolisoaan kostean bileillan päätteeksi. Saarella taas hän toivoi miehensä pettävän häntä, jotta pettämistilit saadaan tasattua. 

Lue lisää: Temptation Island -Minna petti miestään – toivoo saavansa samalla mitalla takaisin: "Se haluu, et painan täällä jotain lorttoa!"

temptation island ryhmäkuva

Minna kuvassa vasemmalla.

Sammyn iltanuotiovideolla mies kuulee puolisonsa sanovan ääneen: Sehän ei ole pettämistä, jos käyttää kortsua. 

Minnan laukomiset eivät lopu tähän.

- Tuntuu, että olisin lomalla kun ei tarvitse panna Sammya. 

Sammy Temptation Island

Iltanuotion juontaja Sami Kuronen vaatii Sammylta vastauksia siitä, miltä tuntuu kuulla noin rankkoja asioita rakkaalta ihmiseltä.

- Joo no eihän se hyvältä tuntunut, ja musta on outoa kuulla Minna suusta tuollaista. Koen, että meidän seksi on hyvää ja että hänkin nauttii siitä. 

LUE MYÖS: Eve-rakas levittelee haarojaan sinkku-Kalulle - Bile-Dani murtuu itkun partaalle Temptation Islandissa: "Kyllähän tää tuntuu paskalta!"