fbq
Telkkari
05.04.2018 17:35
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen media
minna ja sammy
Huhhuh, Temptation Island -Minnan suuseksileikki saa miehen raivoihinsa: V***u, mikä hu*ra – siellä se oli äijien mälliriepuna! Varo juonipaljastuksia!
Telkkari
05.04.2018 17:35
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen media

Temptation Islandin iltanuotiot ovat perinteisesti tilanteita, joissa vahvimmatkin parisuhteet saavat säröjä. Torstai-illan (5.4.) jaksossa Sammy joutuu katsomaan, miten vieraan miehen genitaalit seikkailevat hänen avovaimonsa suussa. 

Lue lisää: Temptation Islandin ”Se ei ole pettämistä, jos käyttää kortsua” – Minnalla vieraan miehen penis suussa: Kyllä sinne tavaraa menee sisään!

- Toisaalta tuo oli aika odotettavissa. Toi oli sitä Minnaa, jonka toivoin jo kasvaneen hänestä ulos. Olihan tuo sellaista teinilikan käytöstä. En voi kuvitella, että kukaan tervejärkinen ihminen käyttäytyy tuolla tavallaan kumppaniaan kohtaan, Sammy avaa tunteitaan. 

Suuseksileikki ei suinkaan ole ainoa epämiellyttävä asia, jota Sammy joutuu iltanuotiovideolta todistamaan.  

- Kyllä mä sanon, että siellä saattoi käydä troolarin sormet uittamassa rapalaa, Kalu kertoo videolla, ja viittaa Minnan ja Markuksen yhteiseen yöhön sekä mahdolliseen käsipeliin.

- Mun on todella vaikea arvostaa Minnaa enää millään tavallaan. Toivottavasti tämä ei johda enää hirveästi muuhun kuin siihen, että Minna menettää elämänsä miehen ja omat kasvonsa, Sammy lataa. 

Kuten aina ennenkin Temptation Islandin iltanuotion virallisen osuuden jälkeen katsojat pääsevät näkemään pienen hetken kisaajien välistä puintia näkemistään videoista. 

- Vi**u, mikä huora. Siellä se oli niiden äijien mälliriepuna, Sammy sanoo kovaan ääneen. 

Temptation Island Suomi Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin kello 22! 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »