fbq
Kotimaa
29.12.2021 19:29
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: AOP & Instagram
Vivi Wahlström
Salkkareiden seksikkäin? Vivi Wahlström, 20, paljastaa pakaransa stringibikineissä – ”Kiva p*rse lävähti näytölle”
Kotimaa
29.12.2021 19:29
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: AOP & Instagram

Suosikkisarja Salatut elämät on parhaillaan ansaitulla joulutauolla. Monet saippuasarjan näyttelijöistä ovatkin rauhoittaneet joulunpyhät ja vuodenvaihteen lomailulle.

Salkkareissa vuodesta 2016 näytellyt Vivi Wahlström, 20, on lomaillut Espanjan Kanariansaarilla. Suosikkisarjassa Viola Angervuota näyttelevä Vivi on viettänyt aikaansa Gran Canarian eteläosassa Maspalomasin lomaparatiisissa.

Lue myös: Video: uskomattomia bikinivartaloita! Kanariansaarten tulikuumat bikinibeibet eksyivät heti Frederikin, 74, kainaloon - tämän miehen karismaa señoritan on mahdotonta vastustaa!

Hän jysäytti hiljattain Instagramiinsa lomakuvasarjan, joka on kerännyt jo yli 10 000 tykkäystä. Aurinkoisen kuvasarjan ensimmäisessä otoksessa Vivi hyppää uima-altaaseen pakarat paljastavissa stringibikineissä.

Kiva perse lävähti näytölle, eräs Instagram-seuraaja kommentoi kuvaan.

Tykkäät vaan kun lävähti, Vivi vastasi silmää iskien.

Lue myös: Harvinainen takahuonevideo julki! Naisia ja mainetta niittäneellä Frederikillä, 74, on Gran Canarialla uskomaton kokoelma naisten pikkupöksyjä – ennakoi keikkaansa: "Toivotaan parasta, pelätään pahinta"

Uhkea bikinikuva villitsi

Nykypäivän kotkotusten mukaisesti Vivin suosio ei rajoitu pelkästään televisioon. Marraskuussa 20 vuotta täyttänyt näyttelijä on suosittu myös sosiaalisessa mediassa.

Lue myös: Video: uskomattomia bikinivartaloita! Kanariansaarten tulikuumat bikinibeibet eksyivät heti Frederikin, 74, kainaloon - tämän miehen karismaa señoritan on mahdotonta vastustaa!

Vivillä on Instagramissa lähes 50 000 seuraajaa. TikTokissa kyseinen rajapyykki on jo mennyt rikki, sillä siellä helsinkiläiskaunottaren touhuja seuraa lähes 54 000 käyttäjää.

Teki Vivi sitten mitä tahansa, hänen kuvillaan ja videoillaan on säännöllisesti tuhansia ja taas tuhansia tykkäyksiä. Esimerkiksi oheinen, niin ikään Maspalomasista lisätty bikinikuva on kirvoittanut yli 13 000 tykkäystä Instagramissa.

Lue myös: Suomalaisnaisten poskille nousi puna! Kanarialla keikkaileva Frederik, 74, esitteli minimaalisia pikkupöksyjä – lopputulos oli arvattavissa: ”Syön kuormasta niin paljon kuin pystyn”

Kuuluu näyttelijäsukuun

Vivi teki ensiesiintymisensä Salkkareissa jo 14-vuotiaana vuonna 2016. Hänet on nähty myös suosikkisarjan spin-off -sarjoissa Pihlajasatu, Pahainpäivä, Kämppä tyhjänä ja Tuuliranta 2.

Näyttelijäsukuun kuuluvan Vivin isä on lahtelainen näyttelijä-ohjaaja Toni Wahlström (muistetaan mm. Isänmaan toivojen Antin roolista) ja isoisä, näyttelijä Raimo Wahlström. Vivi on haastatteluissa kertonut haaveilevansa myös teatteritöistä.

Lue myös: Nyt suuttuvat kaikki! Kanarialla viihtyvä Frederik, 74, vertaa häpeilemättä ihania señoritoja suomalaisnaisiin: "Tekevät hirveästi duunia miehen eteen, eivät yhtään katsele likaisia kalsareita lojumassa!"

Taannoin Vivi ihmetteli Seiskan haastattelussa, kuinka katsojilta menee toisinaan todellisuus ja fiktio sekaisin. Vivin Salkkareissa esittämä Viola on lesbo.

– Minulta on tultu kysymään, olenko oikeassa elämässä lesbo. Katsojilla menee tv-sarja ja todellisuus sekaisin, Vivi hymähti Seiskalle.

Lue myös: Todellisuus ja fiktio sekaisin! Salatut elämät -sarjaa tähdittävä lukiolaiskaunotar Vivi Wahlström: Kysytään, olenko lesbo!