fbq
Kotimaa
12.10.2021 12:17
Teksti: Julia Aalto-Setälä|Kuvat: Matti Matikainen
Rita ja Aki Manninen
Rita Niemi-Manninen ilmiriidoissa Aki Mannisen kanssa, paljastaa harkinneensa jopa avioeroa: "Pyhää kiukkua täynnä"
Kotimaa
12.10.2021 12:17
Teksti: Julia Aalto-Setälä|Kuvat: Matti Matikainen

Rita Niemi-Manninen on tehnyt hyvin samaistuttavan julkaisun taaperoarjestaan sometililleen. Näet julkaisun myös täältä.

Julkaisussaan televisiostakin tuttu sometähti kertoo joutuneensa riitoihin puolisonsa kanssa lapsen nukuttamisesta. 

- Viime yö oli sitten sellainen tahtojen taistelu, eikä suinkaan vanhemman ja lapsen välinen vaan meidän kahden vanhemman välinen, Rita kertoo avoimesti Instagramissa.

Lue myös: Ihanat lomakuvat! Rita Niemi-Manninen ja Aki viettivät kuumaa päivää tyttärensä kanssa rannalla

Rita kertoo julkaisussaan päässeensä sunnuntaina yksimielisyyteen puolisonsa Aki Mannisen kanssa Donnan nukuttamisesta. Pari oli sopinut Ritan mukaan, että jatkossa Donna nukkuu omassa vuoteessaan.

Mieluiten parin tytär nukkuisi Ritan ja Akin välissä. Yöllä tytär kuitenkin ilmestyi avioparin vuoteeseen.

- Olin nukuttanut Donnan omaan sänkyyn ja käynyt siellä illan ja alkuyön aikana 2 kertaa. Sitten tuli Akin vuoro yöllä rauhoittaa Donna omaan sänkyyn ja mitäs kävikään? Aki toi ”iskän viekkuun” haluavan lapsen saman tien meidän sänkyyn, Rita purkaa Instagram-julkaisuunsa.

- Olin niin pyhää kiukkua täynnä ja oon vieläkin tätä kirjoittaessani. Taas mentiin takapakkia, harmittaa niin älyttömästi se, että kaikki pohjatyö taas kumottu, Rita kertoo julkaisussaan.

Lue myös: Rita Niemi-Mannisen ja Akin rakkaustarina oli todellinen kohtalo - näin kaikki alkoi: "Olin torpannut jo viesteillä"

Hän kertoo olevansa hyvin vihainen. Kiukku purkautui yöllä Akiin.

- Haukuin tietty yöllä aviomiehen pystyyn ja olin silmät ristissä ottamassa jo avioeroa ja en oo edes pyytäny anteeksi...Että silla lailla. Alkaa väsymys ja turhautuminen olemaan vähän pinnalla täällä, Rita kuvailee tilannettaan.

Lue myös: Pinkki perhe! Näin näyttävästi Aki Manninen ja Rita juhlivat Donna-tyttärensä synttäreitä - kuvat kuin elokuvasta

Julkaisu on saanut runsaasti ymmärrystä muilta vanhemmilta, jotka kamppailevat samankaltaisten ongelmien kanssa. Ritalle toivotetaan voimia ja tsemppiä. Monet "kuulostaa tutulta" -kommentit ovat myös ilmestyneet julkaisun alle.

Lue myös: Ystävät, pullo pöytään! Aki Manniselta tunteikas avautuminen somekohuistaan: "Viime aikojen mediamyllyssä olen lunastanut sananvapauteni takaisin"

Aki Manninen ei ole vielä kommentoinut vaimonsa julkaisua ainakaan julkisesti.

Rita ja Aki ovat olleet naimisissa vuodesta 2015. Parin tytär Donna syntyi vuonna 2019.

Lue myös: 12 000 terälehteä! Näin Rita ja Aki Manninen juhlistavat Donna-tyttärensä 2-vuotissyntymäpäiviä: "Mitä vain prinsessani eteen"

Tilaa Seiskan uutiskirje! »