fbq
Kotimaa
10.06.2021 20:01
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Pasi Murto, Instagram,
Rita Niemi-Manninen Aki Manninen
12 000 terälehteä! Näin Rita ja Aki Manninen juhlistavat Donna-tyttärensä 2-vuotissyntymäpäiviä: "Mitä vain prinsessani eteen"
Kotimaa
10.06.2021 20:01
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Pasi Murto, Instagram,

Hyvinvointiyrittäjät ja monista tosi-tv-ohjelmista tutut Aki Manninen ja Rita Niemi-Manninen juhlivat tulevana viikonloppuna kaksi vuotta täyttävän Donna-tyttärensä syntymäpäiviä. 

Lue myös: Rita Niemi-Mannisen ja Akin rakkaustarina oli todellinen kohtalo - näin kaikki alkoi: "Olin torpannut jo viesteillä"

Kaksi vuotta yhtä juhlaa

Seiska tavoitti prinsessan vanhemmat juhlien alla.

– Nämä kaksi vuotta ovat kyllä olleet elämäni parasta aikaa. Elämä sai kertaheitolla uuden tarkoituksen ja merkityksen, kun tyttö tuli elämään. Kaikki muu menetti oikeastaan merkityksensä, nyt tytär on keskipiste ja kaikki muu on pelkkää bonusta, Aki kertoo Seiskalle.

Lue myös: Mitä näet tässä kuvassa? Rita ja Aki paljastavat toimivan avioliiton salaisuuden roisilla kuvalla: "Aki on ihan kunnossa"

Prinsessateemaiset juhlat

Rita kertoo Instagramissa, että juhlien teemaksi on valikoitunut Beverly Hills -prinsessateema. Juhlat järjestetään yhteistyössä juhlatarvikeliikkeen kanssa, joten juhlakoristelut ovat myös sen mukaiset. Juhlia varten on hankittu esimerkiksi 12 000 ruusun terälehteä.

– Sinne tulee vajaa tuhat ilmapalloa. Palloista olisi tarkoitus tehdä holvikaaria, koristeseiniä ja sen sellaista. Luulen, että niistä tulee oikeat Disney-juhlat, Rita kertoo Seiskalle.

– Prinsessajuhlat siis tulossa. Isänä en niin paljoa osaa juhlien sisällöstä sanoa, mutta totta kai kaikki minulle käy. Mitä vain prinsessani eteen, Aki hempeilee.

Lue myös: Lapsettomuudesta kärsinyt fitnesskaunotar Rita Niemi-Manninen otti kantaa äitiyden kirvoittamaan keskustelukulttuuriin: "Nainen osaa olla naiselle täys susi"

Pariskunta sai juhlien alla valmiiksi myös kesäisen terassinsa, jossa juhlat olisi tarkoitus pitää. Juhlapaikalta löytyykin lapsille uima-allas ja poreallas, sekä grillauspaikka, jossa Aki lupautui olemaan grillimestarina.

– Onneksi saimme terassin juuri valmiiksi ja koronarajoituksiakin höllennettiin. Paikalle tulee silti vain perhepiiriä ja lähimpiä ystäviä, ei suinkaan mitään isoja ihmismääriä, Rita painottaa.

Juhlatunnelmissa

Rita julkaisi juhlien ennakkotunnelmista kuvan omalla Instagram-tilillään jo torstaina. Hartaasti lasta toivoneet vanhemmat ovat onnensa kukkuloilla saadessaan juhlia pienen prinsessansa syntymäpäivää.

– Oon niin ONNELLINEN ja KIITOLLINEN joka päivä elämälle siitä, että sain tulla äidiksi maailman ihanimmalle tyttölapselle, Rita hehkuttaa somessakin.

Ulkoistamisella selviää

Rita kertoo myös, että perheen Putin-koira vietiin muualle hoitoon juhlien ajaksi. 

– Donnan 1-vuotissyntymäpäivillä Putin oli todella väsynyt. Koirahan vahtii ihmisjoukossa jokaista henkilöä, jonka lisäksi lapset aina haluavat leikkiä Putinin kanssa, joten raukka oli edellisissä juhlissa jo aivan loppu. Vuosi sitten Putin vain hakeutui juhlien loppuvaiheilla eri nurkkiin nukkumaan.

Kuten jokainen pienen lapsen vanhempi tietää, ovat lasten syntymäpäiväjuhlat yleensä aikamoista pyöritystä. Juhlat kestävät tunteja ja tarjolla on menoa ja mekastusta. Aki ja Rita kertovat, että kiireisten yrittäjien arjessa juhlat järjestetäänkin ulkoistamalla työtehtäviä muille.

– Ei kannata itse leipoa voileipäkakkujaan. Olemme helpottaneet omaa urakkaamme ulkoistamalla. Itse ainakin haluan olla syntymäpäiväsankarin päivässä läsnä, enkä kaadella kahvia kuppeihin, Aki naureskelee.

– Meillä on onneksi myös apukäsiä ja Donnalla on erityisen hyvät kummit. Näin meille itsellemme jää enemmän aikaa seurustella, Rita komppaa.

2-vuotiaan tyttären äidillä on kuitenkin vielä yksi vinkkivitonen lasten syntymäpäiväjuhlista kunnialla selviytymiseen.

–  Ei kannata ottaa ohjelmaa seuraaville päiville. Pari päivää saa ottaa löysää juhlien jälkeen, Rita vinkkaa.

Lue myös: Siemaili drinksua bikineissä! Samalla reissulla fitnesskaunotar Rita Niemi-Manninen kuuli saavansa kauan odotetun vauvan: ”Kylmät väreet meni pitkin ihoani”

Tilaa Seiskan uutiskirje! »