fbq
Kotimaa
28.07.2021 22:01
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Rita ja Aki Manninen
Ihanat lomakuvat! Rita Niemi-Manninen ja Aki viettivät kuumaa päivää tyttärensä kanssa rannalla
Kotimaa
28.07.2021 22:01
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Fitnesskaunotar Rita Niemi-Manninen säkenöi ihanissa kesäkuvissa yhdessä miehensä Aki Mannisen ja suloisen Donna-tyttären kanssa.

Kolmikko on viettänyt kesälomaa kiertämällä Suomea asuntoautolla, ja lämpimät kelit ovat hellineet myös reissaajia. Otoksessa perhe vietti rantapäivää Porin Yyterissä, jossa vietettiin myös pariskunnan häitä vuonna 2015. Häiden aikaan keli on viileä ja tuulinen, mutta tällä kertaa aurinko porotti 27 lämpöasteen edestä.

Lue myös: Kesäkiima käynnissä! Rita Niemi-Mannisen villit seksipaljastukset: ”Aviomies joutuu koville!”

- Vietettiin tää UPEA hellepäivä Yyterissä. Nää hetket ja päivät on niitä, joiden en haluis päättyvän koskaan. Voi rakkaus sentään, miten onnellinen ja kiitollinen oon, Rita iloitsi eilen Instagram-päivityksessään.

Auringoton lisäksi päivään kuului uimista ja rantahietikolla temppuilua.

Tekstin kylkiäisenä on kolme upeaa kuvaa, jossa ensimmäisessä poseeraa koko onnellinen perhe nauraen. Kuvasarja paljastaa Ritan upeasti ruskettuneen kesävartalon, joka on puettu mustiin stringimallisiin bikineihin.

Katso tästä kohokohtia perheen aurinkoisesta Suomen-matkailusta.

Superkohun keskellä ollut Aki Manninen Valavuori Livessä:

Lue myös: Rita Niemi-Mannisen ja Akin rakkaustarina oli todellinen kohtalo - näin kaikki alkoi: "Olin torpannut jo viesteillä"