Aki manninen

Ystävät, pullo pöytään! Aki Manniselta tunteikas avautuminen somekohuistaan: "Viime aikojen mediamyllyssä olen lunastanut sananvapauteni takaisin"

Kotimaa | 10.05.2021 14:29

Hyvinvointivalmentaja ja tosi-tv-tähti Aki Manninen, 44, avasi Instagram-tilillään sanaisen arkkunsa sananvapaudesta sekä omista rankoista kokemuksistaan.

Aki julkaisi eilen sunnuntaina (9.5.) liudan kuvia itsestään sekä yhden vaimostaan Rita Mannisesta. Hyvinvointivalmentaja kirjoitti pitkän avautumisen julkaisun tekstissä.

Hän totesi olevansa edelleen aina rehellinen sekä avoin puhuessaan omista mielipiteistään somessa. 

Lue myös: Shokkipotkut! IL: Aki Manninen ulos Suurimmasta pudottajasta sovinistikohun seurauksena 

Ystävät, pullo pöytään, kerron tarinan. Tästä eteenpäin puhun kanavassani edelleen suoraan ajatukseni! Puhun sitten Jumalasta tai saatanasta, homoista tai lesboista, chancel kulttuurista tai feministeistä!, elämästä tai kuolemasta, Tai mistä aiheesta tahansa, Aki aloitti kirjoituksensa.

Lue myös: Aki Manninen jälleen myrskyn silmässä! Tosi-tv-tähden omituinen talosotku paljastui

Viimeaikaiset kohut

Akin mukaan hänen avoimuutensa somessa on aiheuttanut negatiivisia seurauksia. Hän sai huhtikuun lopulla potkut Suurin pudottaja -ohjelmasta. Lisäksi hänet häädettiin Norjasta toukokuun alussa.

Tästä Selviytyjät-kohu sai alkunsa: Aki Manniselta raju ulostulo Selviytyjät Suomi -pudotuksensa jälkeen: ”Onko niin, etten antanut tarpeeksi huomiota leirin naisille?!”

Akin, hänen ystävänsä ja 12-vuotiaan kummipoikansa kalastusmatka Norjassa päättyi, kun joukko suomalaisia oli ottanut yhteyttä Norjan poliisiin, jotka tulivat häätämään Akin seurueineen takaisin Suomen puolelle Norjassa olevien koronarajoitusten takia.

- Viime aikojen mediamyllyssä olen lunastanut SANANVAPAUTENI takaisin, sen hinta on ollut potkut Neloselta Suurin pudottajat Suomi valmentajan pestistä sekä Norjan kalareissulta. ”kalareissu näistä kahdesta tuntui pahemmalta”. Maalittaminen kun on niin tehty helpoksi somen ja median takia, Aki täräytti.

Lue myös: Ajojahdin kynsissä! Norjasta häädetty Aki Manninen ei saa rauhaa Selviytyjät-kohun jälkeen: "Ihmiset yrittävät tehdä elämästäni hankalaa"

- Helppoa tämän läpikäyminen ei ole ollut. Olihan Suurin pudottajat Suomi minun ammattiini sopiva pesti, jota rakastin tehdä kaikella sydämellä, ja annoin itsestäni kaiken ohjelman tiimeille, tuotannolle, kanavalle ja ohjelman ulkopuolella huolelliseen suunnitteluun ja aikataulutukseen. Käsitykseni sananvapaudesta on kyllä murentunut Suomen mediassa, onneksi valtaväestö on vielä edelleen puolellani näissä asioissa, vain pieni joukko onnettomia ihmisiä sai tämän aikaan.Tästä alkaa elämässäni uusi kausi jälleen kerran ja usko hyvyyteen itseni ja toisten ihmisten kohdalla on edelleen tallella. Kiitos siitä teille SEURAAJAT.

Aki avasi myös julkaisunsa kuvien taustaa. Hän kertoi, että kuvat ovat vuodelta 2015, jolloin hän oli kokenut kovia. Tekstiin Aki oli kirjoittanut hashtagiksi eli aihetunnisteeksi amty, mikä viittaa Aki Mannisen talliyhtymään. 

- Näissä kuvissa 2015 elettiin murrosaikaa elämässäni, rakensin Via Dolorosa moottoripyörää, tietämättä siitä mitä elämä toi tullessaan!! Olin menettänyt kauan pyörittämäni rakennusliikkeeni ja kaiken mitä minulla oli silloin, yhden ”kultaisen kädenpuristuksen” johdosta luottamalla väärään ihmiseen ja täynnä pyhää kiukkua, olin valmis ampumaan kovaa jo silloin. Onneksi vaimoni sai puhuttua järkeä kovaan kallooni ja nyt istun tässä, kertomassa teille tarinaa, sanomani on kaikille ”kaikesta selviää”.

Hyvinvointivalmentaja kertoo aikovansa kohdata myös elämänsä vaikeatkin vaiheet positiivisella asenteella. 

- Minulle 5-vuotiaana näytettiin unessa elämää isona poikana. Siinä lempeä miesääni kertoi, että Aki teet elämässäsi isoa työtä ja autat toisia ihmisiä, mutta kohtaat myös SODAN AIKOJA. Sinä selviät niistä kyllä! Muistan tuon unen edelleeen kuin eilisen. Toden teolla näitä vaiheittaisia SODAN AIKOJA elämääni on tullutkin. Uskon, että meille ei anneta enempää kuin jaksamme kantaa. Uskon, että kohdallani oikeus voittaa vielä, Aki päätti kirjoituksensa.

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Seiskan arkisto, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!