fbq
Kotimaa
13.09.2021 13:45
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Riina-Maija Palander
Riina-Maija Palander teki täyskäännöksen elämässään: Muutan Espanjaan
Kotimaa
13.09.2021 13:45
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

On-off-suhteessa ex-alppinisti Kalle Palanderin, 44, kanssa viime aikoina ollut Riina-Maija Palander, 44, on tehnyt uusia suunnitelmia elämässään.

Lue myös: Kalle ja Riina-Maija Palander tekivät pettämiskohun jälkeen sopimuksen – ex-alppitähti täräyttää Seiskalle: Minä olen pitänyt siitä kiinni, mutta hän ei ole!

Aiemmin Palanderit ovat laittaneet myyntiin muun muassa Ranskan-kodinsa, ja lisäksi Riina-Maija on vuokrannut Viron kartanoa.

Nyt Riina-Maija on päättänyt muuttaa Espanjaan talveksi töihin. Erityisesti asuntojen sisustaminen on lähellä hänen sydäntään. Riina-Maija pohjustaa lähtönsä syitä perusteellisesti sosiaalisessa mediassa.

Lue myös: Oho! Hunkseista tuttu Ville Erola myy Riina-Maija ja Kalle Palanderin Ranskan-kotia - hintapyyntö yli miljoona euroa!

Mä en kuulu niihin jotka puhuu vuosia mitä he haluais tehdä (mut ei voi). Jo nuorena lähdin yksin pienen vauvan kanssa yliopistoon ulkomaille ja opiskelin monella mantereella, kulkien yksin poikani kanssa, Riinis kertoo sosiaalisessa mediassa.

Mun isä on maailmanmatkaaja, lääkäri, joka on kolunnut niin Ruandan sisällissodan kuin Afganistanin sodat. Muistan pienenä halunneeni olla Ronja ryövärintytär, prinsessajutut ei ollut mulle. Ei prinssi valkoisella ratsulla eikä linnantorni ruusuineen. Mä olin se pelkäämätön takkutukka, joka halusi puolustaa heikkoja ja olla urhea soturi.

Lue myös: Riina-Maija Palander joutui sairaalaan – kivut kävivät sietämättömiksi: ”Suoneen antibioottia ja särkylääkettä”

Arkistovideo: Riina-Maija esittelee kesän menopelinsä

Riinis kannustaa pitkässä viestissään myös muita tekemään rohkeita päätöksiä elämässään.

Tämä nuuskamuikkunen on siirtynyt talveksi töihin Espanjaan, etsien asuntoja asiakkaiden tarpeisiin ja touhuten remppoja ja sisustuksia, design huonekalujen parissa, joita rakastan.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »