fbq
Kotimaa
11.03.2021 15:00
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus
Riina-Maija palander. Kuva Matti Matikainen.
Riina-Maija Palander joutui sairaalaan – kivut kävivät sietämättömiksi: ”Suoneen antibioottia ja särkylääkettä”
Kotimaa
11.03.2021 15:00
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus

Entisen alppihiihtäjän Kalle Palanderin, 43, ex-vaimo Riina-Maija ”Riinis” Palander, 44, joutui sairaalahoitoon. Aviokriisin keskellä rypevä Riinis kertoi Instagram-videotarinoissaan, että kärsii uskomattoman kovista kivuista, joiden takia hän joutui lähtemään sairaalaan.

- Kun kipu käy sietämättömäksi on pakko lähteä kokeilemaan, jos jotain selviäisi, Riinis kirjoitti sosiaalisessa mediassa. 

Hän julkaisi Instagram-sovelluksen 24 tuntia säilyvään videotarinat-osioon sairaalasta useita kuvia, joissa hän kertoi voinnistaan.

- Valkosolujen arvo kriittinen. Mitäköhän se nyt meinaa? Tulehdusarvot tapissa, mutta hemoglobiini 143. Jotain hyvää tässäkin.

Lue myös: Aviokriisi ei lannista! Riina-Maija Palanderilla on aihetta iloon: ”Olen niin ylpeä pesueestani” 

Tapahtuma kuin elokuvasta

Hän joutui odottamaan hoitohenkilökuntaa sairaalassa autotallia muistuttavassa huoneessa, joka näytti Riiniksen mielestä kuin suoraan scifi-elokuvasta repäistyltä. Kuvitteellisen tieteisleffan mielikuvaa vahvisti vain hoitajien suojavarusteet.

- Kaikilla on avaruusasut päällä. Mukavia kaikki ovat kuitenkin tähän mennessä olleet.

Lue myös: Riina-Maija Palander kommentoi vointiaan avioerouutisen jälkeen: "Tulevaisuus on mielenkiintoinen"

Kovien kipujen takia hänelle annettiin lääkkeitä tiputuksen avulla. 

- Suoneen antibioottia ja särkylääkettä, Riinis tarkentaa.

(200807) -- Alastaro, August 7, 2020 – Riina Palander poses for the camera during KTM Family Day in Alastaro Circuit in Alastaro, Finland, 7. August 2020. (Matti Matikainen/Aller Media)
Riina-Maija Palander on nähty viime kesästä lähtien läheisissä tunnelmissa useiden eri miesten kanssa. Kuva Matti Matikainen.

Kiirellinen lähtö

Kotoaan hän oli joutunut lähtemään niin kovalla kiireellä, että päälle oli tarttunut lähimpänä ollut aamutakki. Asuaan Riinis pohti hieman huvittuneen oloisena sosiaalisessa mediassa.

Lue myös: Mitä ihmettä?! Kalle Palander laskettelee Tinderissä valenimellä – Naiset paljastavat Seiskalle tutunnäköisen "Carloksen" touhut: ”Olihan hänellä komeat piirteet

- Onkohan muilla kissa-asua täällä sairaalan osastolla? Tuli kiire lähtö, niin Oda-Sofian kissa-aamutakki lähti mukaan yöppärin sijaan. Täällä mä hipsuttelen tuolla käytävällä, hän kertoi. 

20200228, Helsinki. Farmi Suomi -ohjelman kilpailijat esittäytyivät lehdiställe ravintola Zetorissa. Kuvassa Riina-Maija Palander.
Riinis osallistui Farmi-kilpailuun viime kesänä. Kuva Timo Korhonen.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »