fbqKalle ja Riina-Maija Palander tekivät pettämiskohun jälkeen sopimuksen – ex-alppitähti täräyttää Seiskalle: Minä olen pitänyt siitä kiinni, mutta hän ei ole! | Seiska
Kotimaa
11.04.2021 09:02
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto
Riina-Maija ja Kalle Palander
Kalle ja Riina-Maija Palander tekivät pettämiskohun jälkeen sopimuksen – ex-alppitähti täräyttää Seiskalle: Minä olen pitänyt siitä kiinni, mutta hän ei ole!
Kotimaa
11.04.2021 09:02
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto

Ex-alpinisti Kalle Palanderin, 43, ja hänen vaimonsa Riina-Maijan, 44, avioliitto näytti alkuvuonna tulevan tiensä päähän, kun Kalle kiikutti yksin avioerohakemuksen Lapin käräjäoikeuteen.

Tuorein Seiska kertoo, että liitossa vallitsee seesteisempi vaihe, mutta ero olisi siitä huolimatta vireillä käräjäoikeudessa.

– Ilmeisesti pettämiset on annettu anteeksi ja Palanderit ovat päättäneet sittenkin jatkaa yhteiseloaan, asioista hyvin perillä oleva taho kuvailee Seiskalle.

Lue lisää: Kalle Palanderin kummallinen avioruletti pyörii: suhde Riina-Maijan kanssa jatkuu – ero yhä vireillä

Ollako vai eikö olla yhdessä? Seiskan tietojen mukaan Kalle ja Riina-Maija Palanderin parisuhteessa vallitsee  seesteisempi kausi.
Ollako vai eikö olla yhdessä? Seiskan tietojen mukaan Kalle ja Riina-Maija Palanderin parisuhteessa vallitsee  seesteisempi kausi.

 

Seiskan tavoittama Kalle ei ollut aluksi lainkaan halukas analysoimaan parisuhdeasioitaan. Yhä vireillä olevaa avioeroprosessia hän kuitenkin kommentoi näin:

– Eivätköhän he siellä käräjäoikeudessa tiedä tilanteemme aika hyvin. Voisin kuvitella, että se on viimeinen paikka, missä kusetetaan, entinen huippu-urheilija muotoilee.

Lue lisää: Kalle Palander mystisestä avioeroprosessistaan: Käräjäoikeus on viimeinen paikka, missä kusetetaan!

Virossa asuva Riina-Maija on vetäytynyt hiljaisuuteen eikä vastannut Seiskan yhteydenottoihin.
Virossa asuva Riina-Maija on vetäytynyt hiljaisuuteen eikä vastannut Seiskan yhteydenottoihin.

Yhteinen sopimus

Kallen jättämän avioerohakemuksen harkinta-aika päättyy elokuun alussa, jonka jälkeen avioero voi astua voimaan. Jos kerran Kallen mainitsemiin käräjäoikeuden tietoihin on luottaminen ja eroprosessi on yhä vireillä, ovatko Palandereiden lusikat sittenkin menossa jakoon?

– Sovimme Riina-Maijan kanssa silloin sen Levin-keissin jälkeen, ettemme kommentoi mitään julkisuuteen. Minä olen pitänyt siitä kiinni, mutta hän ei ole, Kalle hymähtää.

Lue myös: Kalle Palander repesi suorassa lähetyksessä täysin vaimonsa touhuille aviokriisin keskellä - esitteli katsojille Riina-Maijan paljonkertovaa lappusta: "Ette sitten kerro kenellekään, että näytän tämän teille!"

Palandereiden harvinaisen värikäs parisuhdevyyhti alkoi purkautua viime marraskuussa Levillä, kun Kalle avautui Seiskalle ja kertoi kuulleensa vaimollaan olevan toinen mies.