fbq
Kotimaa
11.04.2021 09:02
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto
Riina-Maija ja Kalle Palander
Kalle ja Riina-Maija Palander tekivät pettämiskohun jälkeen sopimuksen – ex-alppitähti täräyttää Seiskalle: Minä olen pitänyt siitä kiinni, mutta hän ei ole!
Kotimaa
11.04.2021 09:02
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto

Ex-alpinisti Kalle Palanderin, 43, ja hänen vaimonsa Riina-Maijan, 44, avioliitto näytti alkuvuonna tulevan tiensä päähän, kun Kalle kiikutti yksin avioerohakemuksen Lapin käräjäoikeuteen.

Tuorein Seiska kertoo, että liitossa vallitsee seesteisempi vaihe, mutta ero olisi siitä huolimatta vireillä käräjäoikeudessa.

– Ilmeisesti pettämiset on annettu anteeksi ja Palanderit ovat päättäneet sittenkin jatkaa yhteiseloaan, asioista hyvin perillä oleva taho kuvailee Seiskalle.

Lue lisää: Kalle Palanderin kummallinen avioruletti pyörii: suhde Riina-Maijan kanssa jatkuu – ero yhä vireillä

Ollako vai eikö olla yhdessä? Seiskan tietojen mukaan Kalle ja Riina-Maija Palanderin parisuhteessa vallitsee  seesteisempi kausi.
Ollako vai eikö olla yhdessä? Seiskan tietojen mukaan Kalle ja Riina-Maija Palanderin parisuhteessa vallitsee  seesteisempi kausi.

 

Seiskan tavoittama Kalle ei ollut aluksi lainkaan halukas analysoimaan parisuhdeasioitaan. Yhä vireillä olevaa avioeroprosessia hän kuitenkin kommentoi näin:

– Eivätköhän he siellä käräjäoikeudessa tiedä tilanteemme aika hyvin. Voisin kuvitella, että se on viimeinen paikka, missä kusetetaan, entinen huippu-urheilija muotoilee.

Lue lisää: Kalle Palander mystisestä avioeroprosessistaan: Käräjäoikeus on viimeinen paikka, missä kusetetaan!

Virossa asuva Riina-Maija on vetäytynyt hiljaisuuteen eikä vastannut Seiskan yhteydenottoihin.
Virossa asuva Riina-Maija on vetäytynyt hiljaisuuteen eikä vastannut Seiskan yhteydenottoihin.

Yhteinen sopimus

Kallen jättämän avioerohakemuksen harkinta-aika päättyy elokuun alussa, jonka jälkeen avioero voi astua voimaan. Jos kerran Kallen mainitsemiin käräjäoikeuden tietoihin on luottaminen ja eroprosessi on yhä vireillä, ovatko Palandereiden lusikat sittenkin menossa jakoon?

– Sovimme Riina-Maijan kanssa silloin sen Levin-keissin jälkeen, ettemme kommentoi mitään julkisuuteen. Minä olen pitänyt siitä kiinni, mutta hän ei ole, Kalle hymähtää.

Lue myös: Kalle Palander repesi suorassa lähetyksessä täysin vaimonsa touhuille aviokriisin keskellä - esitteli katsojille Riina-Maijan paljonkertovaa lappusta: "Ette sitten kerro kenellekään, että näytän tämän teille!"

Palandereiden harvinaisen värikäs parisuhdevyyhti alkoi purkautua viime marraskuussa Levillä, kun Kalle avautui Seiskalle ja kertoi kuulleensa vaimollaan olevan toinen mies.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »