fbq
Kotimaa
14.06.2021 20:02
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Kari Pekonen, Ari Lahti, Matti Matikainen, Facebook
Ville Erola
Oho! Hunkseista tuttu Ville Erola myy Riina-Maija ja Kalle Palanderin Ranskan-kotia - hintapyyntö yli miljoona euroa!
Kotimaa
14.06.2021 20:02
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Kari Pekonen, Ari Lahti, Matti Matikainen, Facebook

Avioeron keskellä olevat Riina-Maija ja Kalle Palander ovat laittaneet Ranskan Seillansissa sijaitsevan huvilansa myytiin. Hintaa tiluksille on asetettu yhteensä huimat 1 075 000 euroa.

Villa Palander -nimellä kulkeva huvila ei ole vielä ehtinyt ilmestyä virallisesti välitysfirmansa sivuille.

Kohdetta kauppaa Scandinavian Hunks -tanssiryhmästä tutuksi tullut Ville Erola, joka vahvisti Seiskalle lukaalin olevan kaupan.

– Kyllä vain, talo on myynnissä. Odotan kohteesta vielä tarkempia asiakirjoja ja tietoja. Riinahan siitä tekikin postauksen, ja siitä tämä ajatus sitten lähti. Luodaan asunnolle vielä kunnollinen ilmoitus, Ville kertoi Seiskalle.

Näin kovassa kunnossa Palanderien luksuslukaalia kauppaava Ville oli vuonna 2017.
Näin kovassa kunnossa Palanderien luksuslukaalia kauppaava Ville oli vuonna 2017. 

Ville ei ole vielä ehtinyt käydä katsomassa kohdetta paikan päällä, mutta kertoo huvilan olevan upea ainakin kuvien perusteella. Ranskaan lähteminen ei ole hänelle mahdoton ajatus.

– Ihan kysynnän mukaan lähden näyttämään asuntoa paikan päälle. Mennään tällä hetkellä kuitenkin ihan tilanteen mukaan, Ville pohdiskelee.

– Prosessi on vielä niin alkumetreillä, että kohteesta ei ole ehtinyt tulla tarjouksia.

 

 

Suomalaisten suosimalla alueella

Ville kertoo, että alue, jolla Villa Palander sijaitsee, on tietyn suomalaisen piirin suosima. Huvilaa onkin vuokrattu loma-asunnoksi myös tänä kesänä Palanderien asuessa muualla. Samalla Ville muistuttaa valokuvien tärkeydestä tulevaa myynti-ilmoitusta koskien.

– Talo on juuri vuokrattu erään suomalaisen perheen käyttöön. Jotta kiinnostus mahdollisia ostajia ajatellen saadaan heräämään, talosta otetaan uudet ja laadukkaat kuvat.

Lue myös: Hunks-Ville Erola ja fitness-kurvitar Marianne esittelevät yhteisen lemmenpesänsä: Tykkäämme köllötellä ja rötvätä makuuhuoneessa - kuvat!

– Olemme juuri varaitse nneet ranskalaisen huippukuvaajan ottamaan asunnosta 3D- ja dronekuvia sekä videot. Ne ovat tärkeitä elementtejä, joiden jälkeen voimme realistisesti odottaa asunnolle kysyntää. Kuvat saadaan otettua heinäkuun puolen välin tienoilla, kun asunto jälleen vapautuu.

”Vähän kuin Kuopion-mökille menisi”

Bo LKV:lla työskentelevä Ville kuulostaa varmalta puhuessaan huvilan myyntimahdollisuuksista.

– Firmallamme on jo ennestään verkostoja ja tahoja, joille voimme tarjota asuntoa. Usko, että talo saadaan menemään kaupaksi sovitussa ajassa, on vahva!

Huvilan laittaminen myyntiin Suomessa onkin ollut tietoinen valinta.

– Tulokulma on ehdottomasti se, että taloa kaupataan nimenomaan Suomessa. Kohde on sijainniltaan suomalaisten suosimalla alueella. Lentokentältä villalle on ajoa se 45 minuuttia. Vähän kuin Kuopion-mökille menisi. Kyllä minä näkisin, että löydämme täältä asunnolle ostajan.

– Syy, miksi Riina-Maija minua lähestyi oli juurikin se, että suomalaisilla on pienempi kynnys ostaa kohde suomalaiselta välittäjältä ja välitysliikkeeltä, Ville muistuttaa.

Riina-Maija Palander laittoi perjantaina (11.6.) omalle Facebook-seinälleen postauksen, jossa hän ilmoitti perheen Ranskan huvilan olevan myynnissä.

Oliko Riina-Maijalla ja Villellä sitten jo entuudestaan jokin kontakti toisiinsa?

– Emme tunteneet Riina-Maijan kanssa aikaisemmin. Hän lähestyi minua. Sosiaalinen media on nykyään aika helppo alusta. Olen itsekin siellä aktiivinen ja kerron tekemisistäni.

Eräs lausahdus jäi Villelle erityisesti mieleen silloin, kun Riina-Maija otti häneen yhteyttä.

– Muistan Riinan sanoneen minulle, että vaikutan henkilöltä, johon luotetaan tällä alalla. Se oli minulle tietenkin kiva juttu ja ammattilaisena lämmittävää kuulla.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »