fbq
Kotimaa
27.07.2021 11:37
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram
Marja Hintikka
Ohhoh, Marja Hintikka julkaisi siekailemattoman alastonkuvan ja -videon: suosikkijuontajan naku-uintipäivitys laukaisi kuohuvan keskustelun - katso!
Kotimaa
27.07.2021 11:37
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram

Suosikkijuontaja Marja Hintikka, 42, julkaisi sensuellin uimakuvan ja -videon mökiltään omalla Instagram-tilillään.

Kuvassa muun muassa Villa Hintikka -ohjelmaa luotsannut Marja on pulahtamassa uimaan peilityyneen järveen naku-uinnille. Kuva on otettu takaapäin ja siinä Marja on levittänyt kätensä sivuilleen, juuri ennen kastautumista. Kuvasta voi nähdä, että suosikkijuntaja on kuvassa täysin alasti.

Kuvan yhteyteen Marja on myös jakanut videon, jossa hän pääsee myös uimaan asti. Auringon kimaltaessa lähes peilityynen järven pinnasta käy suosikkijuontaja virkistäytymässä raikkaassa järvivedessä.

– Asun meren lähettyvillä, mutta kesät vietän järven rannalla, Marja kirjoittaa kuvatekstiin.

Lue myös: Näin nerokkaasti Marja Hintikka ja Ile Uusivuori nauttivat rakkauden kesästä: "Kun lapset on saatu nukkumaan..."

Vertailee vesistöjä

Marja pohtiikin kuvatekstissään, kuinka järvi ja meri eroavat toisistaan. 

–  Meri on kuin matka ulos- ja eteenpäin, järvi syvälle sisäänpäin. Molempia matkoja tarvitaan. Ehkä eri elämänvaiheissa kiehtovat erilaiset tarinat ja sitä kautta myös erilaiset luontoelementit.

Lue myös: Tätä juontajaa ei edes luonnonvoimat häiritse! Marja Hintikka kylmänviileänä jäiden keskellä: ”Tästä hetkestä en muuttaisi mitään”

Marja on saanut kommenttikenttään runsaasti perusteltuja vastauksia molempien vesielementtien puolesta. 

Järvi ehdottomasti, meri on minulle liian suuri, sekava ja pelottava. Kylmäkin. Järvessä on rauhallisempi tunnelma ja makea lämmin vesi.

Meri. Siihen olen tottunut ja siinä on luonnetta, niin tyyntä kuin kovaa myrskyäkin.

Onpa kaunis ajatus. Itselle meri on se rauhoittavin ja tärkein, koska oon syntynyt ja asunut ikäni merenrantakaupungissa. Meri on ääretön ja täynnä mahdollisuuksia.

Keskisuomalaisena vastaan järvi. Tyynenä kesäiltana omassa mökkijärvessä uidessa tunnen olevani osa luontoa. Järvi kannattalee sylissään, puut vartioivat rannalla - karhut, hirvet, sudet ja ketut elävät omaa elämäänsä syvemmällä metsässä, antavat ihmiselle tilaa potea rauhassa surunsa, iloita onnensa. Merta rakastan tuijottaa ja ihailen sen voimaa - ja sen "raakuuttakin", mutta korven rauhaan järvenrannalle mökkini pystytin.

Lue myös: Suosikkijuontaja Marja Hintikka piti "kuormasta syöjien" työpistettä kirottuna - joutui nöyrtymään kun komea työkaveri pyysi lounaalle: tänä vuonna juhlitaan parin tinahäitä!

Vauhdikas perhe

Marja on ollut kymmenen vuotta naimisissa juontajapuolisonsa Ilkka ”Ile” Uusivuoren kanssa. Heillä on kolme lasta ja perheen vauhdikasta elämää pääseekin välillä vilkuilemaan muun muassa Marjan Instagram-tilillä. 

Marjan ja Ilen lapset ovat syntyneet muutaman vuoden välein, joten vipinää perheessä riittää. Perheen kesään on kuulunut lasten kanssa touhuilua, kuten Helsinki Cup -jalkapalloturnaus, mökkeilyä, uimista ja jäätelön syömistä.

Lue myös: Rakkaussuhde kukoistaa! Marja Hintikka paljastaa lähes 10-vuotisen liittonsa taian: ”Salaisuus on siis se…”

 Lue myös: Mitkä asiat toistuvat lapsiperheen arjessa? Suosikkijuontaja Marja Hintikka heitti ilmoille neljän kohdan listan - Katso oletko samaa mieltä

Tilaa Seiskan uutiskirje! »