fbq
Kotimaa
21.07.2021 15:55
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Marja Hintikka ja Ile Uusivuori
Näin nerokkaasti Marja Hintikka ja Ile Uusivuori nauttivat rakkauden kesästä: "Kun lapset on saatu nukkumaan..."
Kotimaa
21.07.2021 15:55
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Juontajapariskunta Marja Hintikka ja Ilkka "Ile" Uusivuori ovat keksineet nerokkaan tavan yhdistää perhe, parisuhde ja ihanat kesäillat.

Kymmenen vuotta avioliitossa yhtä pitänyt kaksikko paljasti, mitä he touhuavat lasten mentyä nukkumaan.

- BEST OF KESÄ 2021: kun lapset on saatu nukkumaan, levitetään pyyhkeet ja tyynyt laiturille, syödään iltapalaa, katsellaan lipuvia pilviä ja pussaillaan, Marja hihkui Instagram-tilillään.

Lue myös: Mitkä asiat toistuvat lapsiperheen arjessa? Suosikkijuontaja Marja Hintikka heitti ilmoille neljän kohdan listan - Katso oletko samaa mieltä!

Ihana julkaisu sai raikuvan vastaanoton, ja Marjan julkaisema kuvasarja huokuukin kolmen lapsen vanhempien yhteistä onnea. Marjalla on vain yksi ongelma.

- Mutta kertokaapa, miten tän maagisen kesäfiiliksen voisi mustaviinimarjamehun tapaan pullottaa ja säilöä mukaansa marraskuulle? hän kysyy someseuraajiltaan.

Ihastelujen lisäksi myös oivia talvivinkkejä sateli juontajan kuvakommentteihin.

- Laittaa ne viltit ja tyynyt olkkarin lattialle, syö iltapalaa, kuuntelee kesämusaa ja pussailee, ehdottaa eräs.

- Me ollaan trampoliinilla maattu, pussailtu ja katseltu ohi lipuvia pilviä ja sitä miten pienet pilvet vain haihtuu ilmassa. Kyllä ne fiilikset ja tunnelmat pysyy mielessä ja niillä jaksaa, paljastaa toinen.

- Tuo kuva on kuin se pullotus. Laita kuva työpöydälle, kun stressaa talvella, katso kuvaa ja muista tuo fiilis! vinkkasi kolmas.

Marja ja Ile avioituivat heinäkuussa 2011. Yhdessä kaksikko on ollut vuodesta 2006.

Perheen kesään on kuulunut lasten kanssa touhuilua, kuten Helsinki Cup -jalkapalloturnaus, mökkeilyä, uimista ja jäätelön syömistä.

Lue myös: Tätä juontajaa ei edes luonnonvoimat häiritse! Marja Hintikka kylmänviileänä jäiden keskellä: ”Tästä hetkestä en muuttaisi mitään”

Tilaa Seiskan uutiskirje! »