fbq
Kotimaa
05.03.2021 16:00
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram
marja hintikka. Kuva Timo Korhonen
Rakkaussuhde kukoistaa! Marja Hintikka paljastaa lähes 10-vuotisen liittonsa taian: ”Salaisuus on siis se…”
Kotimaa
05.03.2021 16:00
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram

Suosikkijuontaja Marja Hintikka, 42, paljastaa suhteensa saloja aviomiehensä Ile Uusivuoren, 41, kanssa.

Pariskunta on ollut naimisissa vuodesta 2011, joten heillä on tinahäät edessä 2. heinäkuuta. Pitkän yhteiselon salaisuuteen liittyykin Marjan mielestä monia asioita, joita hän kertoo Instagram-tilillään.

- Kun ollaan kahdestaan, nauretaan samoille tyhmille vitseille kuin aina ennenkin. Ja jaksetaan yhdessä parantaa maailmaa, Marja kertoo.

Lue myös: Kuvaukset keskeytettiin! Marja Hintikka järkyttyi työpaikallaan: ”Näin kävi ensimmäistä kertaa urallani”  

Aviopari ehti elää muutaman vuoden kahdestaan, ennen kuin he saivat ensimmäisen lapsensa vuonna 2013. Nykyisin heidän perheeseensä kuuluu viisi henkilöä kokonaisuudessaan, ja lapset syntyivät muutamien vuosien välein. 

- Me ollaan vedetty nyt kahdeksan viime vuotta tiivistä lapsiperhe-elämää, ja ollaan ylpeitä siitä, millainen arki ollaan perheellemme luotu. Kunnioitus toista kohtaan on näiden ruuhkavuoksiksikin kutsuttujen vähäunisten sekä norovirusten, enterorokkojen ja pyykkivuorien täyteisten aikojen jäljiltä vain kasvanut.

Onnelisen parisuhteensa salaisuuden hän loppujen lopuksi tiivistää kahteen asiaan. 

- Salaisuus on siis se, että arvostetaan arkea ja toisiamme. Ja meillä on kahdestaan ollessamme hauskaa. Ei kai sen kummempaa.

"Rakastava katse on voimavara"

Marja ylisti viime vuoden marraskuussa elämänsä tärkeimpiä miehiä, kun hehkutti isäänsä ja miestään sosiaalisessa mediassa. Hän kiitti tuolloin isäänsä kaikesta itsevarmuudestaan. 

- Oman isäni rakastava katse on se voimavara, jonka turvin olen päässyt elämässäni sinne, missä nyt olen.

Lue myös: Kaiken takana on isä! Marja Hintikka paljastaa itsevarmuutensa salat: ”Isäni lensi, luotti siipiinsä ja opetti myös minut luottamaan” 

Marja kertoi tuolloin, että hänen isänsä uskoi lapsensa pystyvän mihin tahansa, ja kannusti häntä kaikessa.

Lue myös: Marja Hintikka eli kaksoiselämää, pelkäsi aviomiehensä saavan salaisuuden selville: ”Meinasin saada sydänkohtauksen” – totuus paljastui Masked Singer Suomessa 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »