fbq
Kotimaa
11.04.2021 09:31
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram
Marja Hintikka
Suosikkijuontaja Marja Hintikka piti "kuormasta syöjien" työpistettä kirottuna - joutui nöyrtymään kun komea työkaveri pyysi lounaalle: tänä vuonna juhlitaan parin tinahäitä!
Kotimaa
11.04.2021 09:31
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram

Radio- ja tv-juontajana suomalaisia ihastuttanut Marja Hintikka, 42, julkaisi nostalgisen kuvamuiston monen vuoden takaa omalla Instagram-tilillään. Marja poseeraa kuvassa nykyisen aviopuolisonsa IlkkaIleUusivuoren, 41, kanssa.

Lue myös: Mitkä asiat toistuvat lapsiperheen arjessa? Suosikkijuontaja Marja Hintikka heitti ilmoille neljän kohdan listan - Katso oletko samaa mieltä!

Kuva on otettu molempien vielä työskennellessä YleX-radiokanavalla. Marja kirjoittaakin hersyvälle tyylilleen uskollisesti nostalgisoivan kuvan kuvatekstiin, kuinka hänen ja Ilen suhde sai alkunsa.

- Sehän meni niin, että meikäläinen laitettiin silloisessa työpaikassani YleX:llä istumaan niin sanotulle ”kuormasta syöjän paikalle”. Kaikki siinä aiemmin istuneet olivat jollain tapaa sekaantuneet kollegaansa.

Päätti murtaa kirouksen

Muun muassa SuomiLOVE- ja Villa Hintikka -ohjelmia luotsannut Marja kertoo olleensa raivoissaan moisesta sanonnasta. Tänä vuonna tinahäitä Ilkkansa kanssa juhliva Marja paljastaa myös pitäneensä kyseistä työpistettä kirottuna.

- Olin ihan raivona ja vannoin, että murran tuon työpisteen kirouksen.

Nykyään keskellä kiireistä lapsiperhearkea elävä Marja kuitenkin joutui taipumaan kirottuna pitämänsä työpisteen taian edessä.

- Mutta eipä siinä mitään ollut tehtävissä, kun tällainen maailmanluokan hottis ilmestyi samaan toimitukseen töihin ja alkoi pyydellä lounasseuraksi... (sydän) Sillä tiellä ollaan edelleen.

Lue myös: Rakkaussuhde kukoistaa! Marja Hintikka paljastaa lähes 10-vuotisen liittonsa taian: ”Salaisuus on siis se…”

Pitkän liiton salaisuus on arjessa

Marjan ja Ilkan perheeseen kuuluvat myös vuosina 2013, 2015 ja 2017 syntyneet lapset. Suosikkijuontajat kertoivatkin aiemmin, että heiltä kysytään yhä useammin, mikä on toimivan ja pitkän liiton salaisuus.

- Me ollaan vedetty nyt viimeiset kahdeksan vuotta tiivistä lapsiperhe-elämää ja ollaan ylpeitä siitä, millainen arki ollaan perheellemme luotu. Kunnioitus toista kohtaan on näiden ruuhkavuoksiksikin kutsuttujen vähäunisten sekä norovirusten, enterorokkojen ja pyykkivuorien täyteisten aikojen jäljiltä vain kasvanut. Salaisuus on siis se, että arvostetaan arkea ja toisiamme. Ja meillä on kahdestaan ollessamme hauskaa. Ei kai sen kummempaa, Marja paljasti tuolloin Instagramissa.

Lue myös: Marja Hintikka eli kaksoiselämää, pelkäsi aviomiehensä saavan salaisuuden selville: ”Meinasin saada sydänkohtauksen” – totuus paljastui Masked Singer Suomessa

Tilaa Seiskan uutiskirje! »