fbq
Kotimaa
25.03.2021 18:00
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram
Marja Hintikka Ilkka Uusivuori
Mitkä asiat toistuvat lapsiperheen arjessa? Suosikkijuontaja Marja Hintikka heitti ilmoille neljän kohdan listan - Katso oletko samaa mieltä!
Kotimaa
25.03.2021 18:00
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram

Suosikkijuontaja Marja Hintikka, 42, kertoo Instagram-tilillään julkaisemansa kuvan yhteydessä lapsiperhearjen vakioista aviopuolisonsa Ilkka ”Ile” Uusivuoren, 41, kanssa.

- Terveisiä arjesta! Se on sitä ikuista ihmistetristä ja yllätysmomenttia, mutta pois ei vaihdettaisi, Marja aloittaa tyylilleen uskollisen aurinkoisen päivityksen.

Katso myös: Rakkaussuhde kukoistaa! Marja Hintikka paljastaa lähes 10-vuotisen liittonsa taian: ”Salaisuus on siis se…”

Kokemusasiantuntijan lista

Tänä vuonna kymmentä avioliittovuotta juhlistava pariskunta kertoo kuvatekstissä kokemuspohjalta, mitkä asiat toistuvat vakioina pienten lasten pyörittämässä arjessa.

- Sotkun määrä on vakio. Huudon määrä on vakio. Säädön määrä on vakio. Rakkauden määrä on vakio, Marja kirjoittaa.

Tinahäitään heinäkuussa viettävä Marja kysyy kuvatekstissään, puuttuuko listalta vielä jokin arjen vakio. Kysymykseen vastaa myös moninkertainen maastohiihdon maailmanmestari, viime kauden Tanssii tähtien kanssa -kilpailun voittaja Virpi Sarasvuo.

- ”Mullonnälkä” on vakio, Virpi naureskelee.

Lue myös: TTK-voittajat Virpi Sarasvuo ja Sami Helenius paljastavat: saivat kotoa erittäin merkittävän vinkin finaalia varten - "Ei tämä olisi ollut mahdollista ilman heitä!"

Vakioita riittää

Muitakin puuttuneita arjen vakioita on kommenttikenttään ropissut. Tässä niistä muutama esimerkki.

- Mökötyksen määrä on vakio.

- Kadonneiden tavaroiden määrä on vakio.

- Väsymyksen määrä on vakio.

- Myöhästyminen on vakio.

Lue myös: Kaiken takana on isä! Marja Hintikka paljastaa itsevarmuutensa salat: ”Isäni lensi, luotti siipiinsä ja opetti myös minut luottamaan”

Pitkän parisuhteen salaisuus

Marja paljasti Instagram-tilillään pitkän parisuhteen salaisuuden maaliskuun alussa. Puoli seitsemän – ja Suomi LOVE -ohjelmiakin juontanut Marja kertoo päivityksensä aluksi, että heiltä kysytään aina vain useammin heidän parisuhteensa salaisuutta.

- Ainakin se, että kun ollaan kahdestaan, nauretaan samoille tyhmille vitseille kuin aina ennenkin ja jaksetaan yhdessä parantaa maailmaa.

Marjan ja Ilen viisihenkiseen perheeseen kuuluu pariskunnan lisäksi vuosina 2013, 2015 ja 2017 syntyneet lapset, joten vauhtia varmasti riittää.

- Me ollaan vedetty nyt viimeiset kahdeksan vuotta tiivistä lapsiperhe-elämää ja ollaan ylpeitä siitä, millainen arki ollaan perheellemme luotu. Kunnioitus toista kohtaan on näiden ruuhkavuoksiksikin kutsuttujen vähäunisten sekä norovirusten, enterorokkojen ja pyykkivuorien täyteisten aikojen jäljiltä vain kasvanut. Salaisuus on siis se, että arvostetaan arkea ja toisiamme. Ja meillä on kahdestaan ollessamme hauskaa. Ei kai sen kummempaa, Marja summasi tuolloin. 

Lue myös: Marja Hintikka eli kaksoiselämää, pelkäsi aviomiehensä saavan salaisuuden selville: ”Meinasin saada sydänkohtauksen” – totuus paljastui Masked Singer Suomessa

Tilaa Seiskan uutiskirje! »