aki manninen ja rita niemi. kuva Pasi Murto.

Syytetään naisvihaajaksi! Selviytyjistä pudonnut Aki Manninen herätti kommenteillaan somemyrskyn – Rita-vaimo puolustaa puolisoaan: ”Tämä mies on lempein ja ajattelevin”

Kotimaa | 14.03.2021 18:31

Lauantaina Selviytyjät Suomi -sarjasta ulos äänestetty kunto-ohjaaja Aki Manninen laukoi tunteita kohauttavia kommentteja Selviytyjät Extra -ohjelman haastattelussa. Aki tyrmistyi täysin pudotuksestaan, kun heimo äänesti hänet ulos kilpailusta Herbalisti nimellä tunnetun tubettajan Juuso Karikuusen sijasta. 

- Onko sitten niin, etten ole antanut tarpeeksi huomiota leirin naisille. Tietenkään minun ei tarvitse antaa, koska minulla on kaunis vaimo kotona. En näe muita naisia sillä tavalla kuin muut miehet. Naiset kun ovat leirissä, ei siitä tule koskaan hyvää soppaa. Pitää olla joukko miehiä! Aki kommentoi ohjelmassa. 

Lue myös: "Aki Manniselta raju ulostulo Selviytyjät Suomi -pudotuksensa jälkeen: ”Onko niin, etten antanut tarpeeksi huomiota leirin naisille?!”

Hänen kyseenalaiset epäilyksensä ulosäänestyksestään suututtivat monia suomalaisia, jotka syyttivät Akia naisvihasta suositussa Jodel-keskustelusovelluksessa. Sovelluksen Julkkisjutut-kanavalla on monia keskusteluja, joissa Akin käytöstä moititaan ankarin sanoin.  Osa kuitenkin meni kommentoimaan mielipiteensä suoraan Akin Instagram-tilille. 

- Oikea henkilö tippui! Jollakin meni tunteisiin, kun ei saanut ruokaa jne. julistan sinulle paskimman Selviytyjät tittelin... Todella törkeästi puhuit Juuso Karikuusesta.

- Todella ylimielinen ja itsekäs ihminen.

- Heimo on puhunut.

Sosiaalisen median kommentointi oli kunto-ohjaajana työskentelevälle Akille liikaa, ja hän julkaisi vastakommentit arvostelijoilleen. 

- Ei muuta kuin rauhaa ja rakkautta kaikille! Jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa seinälläni, niin pyydän, älä sano mitään. Aki toivoi.

Vaimo puolustaa 

Akin puolisolla Ritallakin oli sanottavaa kaikille, jotka hänen miestään arvioivat haastattelukommenttien perusteella. Hän puolustaa Akia kuin omalla Instagram-tilillään kuin karhuemo pientä pentuaan. 

- Tää mies on lempein ja ajattelevin, mitä tiedän. Aki jos joku on saanut minut tuntemaan oloni maailman arvokkaimmaksi, kohdellut niin, ettei kukaan mies tällä planeetalla Te, jotka yhden jakson perusteella annatte tuomion tälle miehelle, menkää itseenne. Rita lataa.

Lue myös: Selviytyjät Suomessa dramaattinen pudotus – leirin johtajalta vedettiin matto jalkojen alta: ”Miksi seison tässä nyt?!” 

Ritaa tuntuu häiritsevän kovasti, miten naiset ovat kommentoineet miehensä sanoja. 

- En ymmärrä teitä NAISET, jotka haukutte tuntematta ihmistä!! ”Kiiltokuvakerho” on termi, jota minäkin oon käyttänyt koko elämäni ihmisistä, jotka juoruaa selän takana, oli ne sitten miehiä tai naisia! Tissit löytyy naiselta (biologinen fakta) ja jos mies puhuu vaimostaan, niin mitä pahaa siinä on?!

Kaikesta huolimatta hän rakastaa puolisoaan ja tämän tapaa puhua yli kaiken. 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!