Katso kuvat!

Tätä dj:tä ei pandemia pysäytä! Suvi Pitkänen nauttii bikinikeleistä Dubain lämmössä – pääsi vihdoin toteuttamaan yhden unelmansa

Paljasta Pintaa | 14.03.2021 19:31

Itsenäinen yrittäjä ja dj Suvi Pitkänen, 34, nauttii olostaan Dubain lämmössä.

Tosi-tv-ohjelmistakin tunnettu Suvi lähti kotimaan takatalvea karkuun arabiemiraatteihin noin viikko sitten. Kyseessä ei ole ollut kuitenkaan pelkkää lomailua, sillä hän on muun muassa kuvannut musiikkivideota aavikkomaisissa maisemissa. 

Lue myös:  Nyt ei paljon lämmitä! Suvi Pitkänen hätkähdyttää yläosattomana läpinäkyvässä verkkoasussa - kuva! 

Töiden lomassa hän on löytänyt silti aikaa loikoilla altaanreunalla viehättävissä uimapuvuissa, mikä selviää hänen Instagram-kuvistaan. Hän on jakanut sovelluksessa muutamia päivityksiä, joissa hän esittelee muhkeita muotojaan makuuasennoissa. 

Tuoreimmassa otoksessa pääsevät Suvin pinkeän pyöreät pakarat kaikkeen kunniaansa, kun hän makaa maassa kylkiasennossa. Hänellä uimapukunsa ei peitä selän puolelta juuri mitään, minkä takia hänen kuvankaunista vartaloaan ihaillessa ei tarvitse mielikuvitusta käyttää. 

Viivästymisiä

Suvin kuvausmatka viivästyi huomattavan koronaviruspandemian takia, sillä hänen piti tehdä tämänhetkinen reissunsa jo viime vuonna. Määrätietoiselle naiselle moinen maailmaa kohauttava karmiva virus ei ollut este vain ainoastaan hidaste. 

Lue myös: Suvi Pitkäsen firma teki konkurssin – näin kohukaunotar perustelee Seiskalle ratkaisuaan!

- Kaikki oli valmista. Käsikirjoitus, kuvausryhmä, lennot buukattu yms. Sitten tuli korona ja kaikki luonnollisesti peruuntui. Pidin siitä haaveesta kiinni, että tulen tänne kuvaamaan vielä sen videon, ja niin mä nyt tein, Suvi kertoi Instagramissa. 

Lue myös: Oijoi! Superseksikäs Suvi Pitkänen kaipaa lämpöä – hemmotteli seuraajiaan uhkealla bikinikuvalla!

Lue myös: Stefan Thermanin 300 euron taksioharit, Suvi Pitkäsen baarikuorsaus – vuoden kuumin juorukooste! 

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!