Katso kuva!
eva wahlström ja niklas räsänen

Nyrkkeilijätähti Eva Wahlström sai poikavauvan puolisonsa Niklas Räsäsen kanssa: ”Täällä voidaan hirmu hyvin koko perhe” - kuva!

Kotimaa | 02.03.2021 15:51

Entinen nyrkkeilymestari Eva Wahlström, 40, on saanut perheenlisäystä puolisonsa Niklas Räsäsen, 34, kanssa. Eva kertoo ilouutisesta Instagram-tilillään.

- Tervetuloa Ruben. Täällä voidaan hirmu hyvin, koko perhe, Eva kertoo. 

Nyrkkeilijätähti paljastaa päivityksessään, että heille on syntynyt terve poikavauva. Hän kiittää tekstissään onnittelijoita iloisista viesteistä.

Lue myös: Tiesitkö tätä mestarinyrkkeilijästä? Eva Wahlströmin haku Aalto-yliopistoon laukaisi tunteikkaan reaktion: ”Tuli ihan kauhea itku” 

Lapsi on pariskunnan ensimmäinen yhteinen. Evalla on kuitenkin jo yksi lapsi aikaisemmasta suhteesta.

Tuskaisia öitä

Eva on ollut raskautensa aikana hyvin avoin siihen liittyvistä ongelmistaan. Hän kertoi hiljattain, kuinka tuskaisia hänelle olivat yöt raskauden loppumetreillä. 

Lue lisää: Yöt ovat tuskaa täynnä! Entinen nyrkkeilymestari Eva Wahlström avoimena vaikeasta raskaudestaan: "Olen oksentanut 250 päivää putkeen"

- On kai aika yleistä, että raskaus aiheuttaa käsien puutumista turvotuksen myötä. Minulla on paljon vanhoja vammoja käsissä, jotka vielä pahentavat tilannetta. Nukun jääpussit käsissäni tai välillä yritän nukkua pöntöllä istuen niin, että kädet ovat kylmävesihanan alla. Päivät menevät aika sumussa, Eva kertoi tuolloin Instagram-tilillään.

Tämän lisäksi hän paljasti kärsineensä voimakkaasta pahoinvoinnista koko raskauden aikana. 

Lue myös: No nyt! Eva Wahlström pelehtii intiimissä otoksessa rinta paljaana lumihangessa - kuva! 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Timo Korhonen, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!