Anna Puu

Näin paljon uuden veronmaksajan synnyttäminen maksoi: Anna Puu harvinaisen avoimena!

Kotimaa | 02.07.2021 19:05

Laulaja Anna Puu, 39, sai toisen lapsensa toukokuussa. Poikavauva on Annan ja tuottaja Jukka Immosen, 43, ensimmäinen yhteinen. Annalla on myös ex-puolisonsa kanssa vuonna 2010 syntynyt tytär. Eilen (1.7.) Anna julkaisi Instagramissaan kuvan synnytyslaskustaan. Kaikesta päätellen laulajakaunotar on varsin tyytyväinen saamastaan palvelusta eikä pidä synnytyksen hintalappua liian suurena.


- Maksoin synnytyslaskun: 127,30 euroa. Tämä summa sisältää priimaluokan hoitoa synnytyssairaalassa ja kaksi yötä täyshoitoa perhepesä-potilashotellissa (toinen kuva otettu siellä ekan yön jälkeen), missä apua oli saatavilla 24/7. Ois mielenkiintoista tietää, mitä muissa maissa synnyttäminen maksaa, Anna hehkuttaa.

Lue myösAnna Puu sai vauvan - julkaisi kuvan pienokaisesta: "Pidä lujaa, niin että tuntuu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Puu (@annapuuofficial)

- Mun ystävä synnytti New Yorkissa hiljattain ja lasku oli 25 000 dollaria, viime vuonna toisen lapsensa synnyttänyt tv-juontaja ja kokki Pipsa Hurmerinta kertoo kuvan kommenttikentässä.

Lue myösVauvajuhlat piknikillä! Anna Puu ja Pipsa Hurmerinta juhlistivat kuopuksiaan kesäisissä tunnelmissa - mukana myös Maria Veitola ja Jonna Tervomaa

- Maailman parasta hoitoa, Suomi! Hehkuttaa eräs toinen seuraaja.


Anna tyrmäsi aiemmin huhut kolmiodraamasta

Anna Puu julkaisi syksyllä 2019 Minä olen Anna Puu -kirjan, jossa hän käsitteli suhdettaan tuottajamieheensä. Jukka Immonen oli nimittäin aiemmin yhdessä Jenni Vartiaisen kanssa.

- Jos joku voi olla kauempana kolmiodraamasta, se on ehdottomasti minun ja Jukan suhde. Halusin kertoa kirjassa, ettei minun ja Jennin välillä ole mitään draamaa! Elämäni ei ole saippuaoopperaa, Anna kertoi tammikuussa 2020 Seiskalle.

Lue myös: ”Elämäni ei ole saippuaoopperaa!” Anna Puu tyrmää väitteet Jenni Vartiaisen ja tuottajarakkaan kolmiodraamasta!

Teksti:Miikka Ylä-Jussila
Kuvat:Timo Korhonen, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!