Anna Puu Pipsa Hurmerinta

Vauvajuhlat piknikillä! Anna Puu ja Pipsa Hurmerinta juhlistivat kuopuksiaan kesäisissä tunnelmissa - mukana myös Maria Veitola ja Jonna Tervomaa

Kotimaa | 17.06.2021 15:30

Lukuisat eturivin ykköstähdet kokoontuivat juhlimaan muusikko Anna Puun, 39, ja julkkiskokki Pipsa Hurmerinnan, 44, vauvajuhlia. Molempien juhlittavien kuopukset syntyivät muutama viikko sitten. Annan "kapselipojaksi" kutsuma lapsonen syntyi jo kuukausi sitten. Pipsan perhe kasvoi puolestaan toukokuun lopusssa.

Lue myös: Anna Puu sai vauvan - julkaisi kuvan pienokaisesta: "Pidä lujaa, niin että tuntuu"

Juhlahumussa tuttuja kasvoja

Juhlapäivää vietettiin Lapinlahden sairaalan pihapiirissä. Juhlahumusta kuvia Instagram-tileilleen ovat jakaneet muun muassa tv- ja radiojuontaja Maria Veitola, 48, sekä muusikko Jonna Tervomaa, 48. Anna julkaisi vauvapiknikiltä liudan kuvia Instagram-tilillään

– Tänään saatiin Pipsa Hurmerinnan ja vauvojen kanssa nauttia ihanimmasta after birth -picnicistä ystävien kera, Anna on kirjoittanut kuvansa saatteeksi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Puu (@annapuuofficial)

Maria kertoo omassa julkaisussaan saaneensa pitää nukkuvaa ja örisevää pikkuvauvaa sylissään pidemmän aikaa.

– Pipsa ja Anna tekivät maailmaan ihanimmat vauvat ja me pidettiin piknik vauvojen ja upeiden äitien kunniaksi, Maria hehkuttaa sometilillään.

Pipsa puolestaan iloitsee ystävistään, jotka järjestivät tuoreille äideille vauvapiknikin. Yksi ystävä saa myös erityismaininnan. 

– Onnea on ystävä joka on täsmälleen samassa elämäntilanteessa, Pipsa iloitsee julkaisemansa kuvan yhteydessä, jossa on lastenvaunuja kaksin kappalein ja Anna toisen vaunun takana.

Lue myös: Pipsa Hurmerinnan toinen lapsi syntyi: "Hän on täällä" - suloinen kuva tyttövauvasta julki

Jonna julkaisi kuvia Instagram-tilinsä tarinat osiossa, jossa kertoi ystävyyden olevan kuin maalaus. Tarinat ovat nähtävissä vuorokausi julkaisun jälkeen.

 Pipsa Hurmerinta avautuu äitiydestään.

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!