”Elämäni ei ole saippuaoopperaa!” Anna Puu tyrmää väitteet Jenni Vartiaisen ja tuottajarakkaan kolmiodraamasta!

Uutiset | 24.01.2020 06:04

Laulaja Anna Puu, 37, julkaisi viime syksynä Minä olen Anna Puu -kirjan, jossa hän pui suhdettaan tuottajamieheensä Jukka Immoseen. Samalla hän katkaisi lopullisesti siivet monilta hänen ja Jukan ex-puolison Jenni Vartiaisen väleihin liittyviltä huhuilta.

Lue myös: Anna Puun ex-mies ja nykyinen puoliso viettävät aikaa yhdessä: "Erossa ei tarvitse menettää ihmisiä lopullisesti"

– Tiesin jo kirjoitusvaiheessa, että minun ja Jennin välit nostetaan otsikoihin. Huvittavinta on, että ihmiset piirtävät omia aikajanoja ja kuvittelevat olemattomia kolmiodraamoja. Jos joku voi olla kauempana kolmiodraamasta, se on ehdottomasti minun ja Jukan suhde. Halusin kertoa kirjassa, ettei minun ja Jennin välillä ole mitään draamaa! Elämäni ei ole saippuaoopperaa, Anna kertoo.

Anna Puu edusti tuot tajamiehensä Jukka Immosen kanssa Linnan juhlissa vuonna 2018.
Anna Puu edusti tuot tajamiehensä Jukka Immosen kanssa Linnan juhlissa vuonna 2018.

 

Lue myös: Laulaja Anna Puu avautuu rakkaussuhteestaan hittituottajaan: ”En halua enempää lapsia!”

Sivuutin otsikot

Anna pysyi tavoilleen uskollisena eikä lukenut kirjasta nousseita otsikoita. Hän ei ole myöskään koko uransa aikana seurannut keskustelupalstoja.

– Olen lukenut ainoastaan Seiskan Postia julkkiksille -palstalta kommentin, jossa minua kehotettiin kampaamaan hiukset ennen tv-lähetyksiä. Ulkonäkökommentit eivät kuitenkaan hetkauta minua, Anna naurahtaa.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!