fbq
Telkkari
19.10.2020 12:45
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram
marja hintikka
Marja Hintikka eli kaksoiselämää, pelkäsi aviomiehensä saavan salaisuuden selville: ”Meinasin saada sydänkohtauksen” – totuus paljastui Masked Singer Suomessa
Telkkari
19.10.2020 12:45
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram

Ensimmäinen naamioitu laulaja paljastettiin viikonlopun aikana hilpeässä Masked Singer Suomi -ohjelmassa. Pöllö-hahmon takaa paljastui sarjan juontajan Ile Uusivuoren puoliso, juontaja Marja Hintikka. Marja paljastaa nyt Instagram-tilillään, kuinka raskasta asian salaaminen oli aviomieheltään. 

- Kyllä, minä se olin! Tämä on hulluinta mitä on ikinä tullut tehtyä! Puoli vuotta salailin asiaa ja elin kaksoiselämää Pöllönä. Ja voin sanoa, että kolmen lapsen perheessä se oli melkoisen vaikeaa! 

Treenasin laulua salaa autossa, yksin saunassa, metsässä ja kellarissa. Ei muuta kuin pisteet kaikille, jotka jaksaa elää kaksoiselämää - meikäläiselle riitti tämä! On se sen verran raskasta pelätä möläyttävänsä pätkän Alice Cooperin Poisonia unissaan, Marja paljastaa.

Masked Singer Suomi -sarjassa kotimaassamme tunnetut julkisuuden henkilöt naamioidaan täysin päästä varpaisiin. He esittävät erilaisia lauluja naamioituneina, ja antavat vihjeitä henkilöllisyydestään. Juontaja Ile Uusivuoren johdolla vakiopanelistit Maria Veitola, Jenni Kokander, Cristoffer Strandberg ja Janne Kataja yrittävät vihjeiden sekä esitysten perusteella arvata, kuka maskin takana on. 

Lue myös: Juontaja Marja Hintikka tasa-arvosta: ”Minulle on naisena tärkeää taloudellinen riippumattomuus!” 

Luuli paljastuneensa 

Marja luuli jo kesän aikana paljastuneensa, kun Ile käytti erästä hellittelynimeä Marjasta. 

- Kerran Ile sanoi heinäkuussa yhdessä tilanteessa, kun en löytänyt kamojani, että ”voi pieni pöllöni, kun se ei löydä taas mitään” - siis silleen hellitellen - ja meinasin saada sydänkohtauksen. Vielä lavalla ajattelin, että tietääkö Ile, kun se yhtäkkiä alkoi puhua meidän mökillä olevasta pöllönpöntöstä. 

Marjalle sarjaan osallistuminen oli hankalampaa kuin monille muille, koska ei voinut kertoa asiasta kenellekään.

- Tiedän, että Masked Singerin osallistujat kertovat asian yleensä yhdelle ihmiselle: puolisolleen. Se ei tällä kertaan ollut mahdollista. Tein myös ratkaisun, etten kertonut asiasta yhdellekään ystävälleni enkä sukulaiselleni. Tämä oli siis melkoinen ihmiskoe. Halusin varmistaa, että mitään vinkkiä ei tule vahingossakaan mistään. Ile on superälykäs ja myös erittäin intuitiivinen ihminen. Ajattelin, että yhteenkään harha-askeleeseen ei ole varaa. Eniten pelkäsin, että puhun asiasta unissani. Kuvauksia varten yritettiin koreografin kanssa muuttaa omaa kehonkieltä ja ostin jopa upouutta, vierasta hajuvettä. Yritin kaikin tavoin olla toisenlaisessa energiassa, kuin yleensä olen. Olemme kuitenkin olleet 15 vuotta yhdessä ja luetaan toistemme ajatuksia. Tämä oli niin hullua ja ihanaa, aivan sekopäisen mahtavaa. Todellakin muistelen kokemusta kiikkustuolissa, Marja kertoo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KYLLÄ, MINÄ SE OLIN! 🦉Tää on on hulluinta mitä on ikinä tullut tehtyä! Puoli vuotta salailin asiaa ja elin kaksoiselämää Pöllönä. Ja voin sanoa, että kolmen lapsen perheessä se oli MELKOISEN vaikeaa! 😂 . Treenasin laulua salaa autossa, yksin saunassa, metsässä ja kellarissa. Ei muuta kuin pisteet kaikille, jotka jaksaa elää kaksoiselämää - meikäläiselle riitti tämä! On se sen verran raskasta pelätä möläyttävänsä pätkän Alice Cooperin Poisonia unissaan. 😅 . Kerran Ile sanoi heinäkuussa yhdessä tilanteessa, kun en löytänyt mun kamoja, että ”voi mun pieni pöllö, kun se ei löydä taas mitään” - siis silleen hellitellen - ja meinasin saada sydänkohtauksen. Vielä lavalla ajattelin, että tietääkö Ile, kun se yhtäkkiä alkoi puhua meidän mökillä olevasta pöllönpöntöstä. 😂 . Tiedän, että Masked Singerin osallistujat kertovat asian yleensä yhdelle ihmiselle: puolisolleen. Se ei tällä kertaan ollut mahdollista. Tein myös ratkaisun, etten kertonut asiasta YHDELLEKÄÄN ystävälleni enkä sukulaiselleni. Tämä oli siis melkoinen ihmiskoe. Halusin varmistaa, että mitään vinkkiä ei tule vahingossakaan mistään, sillä Ile on superälykäs ja myös erittäin intuitiivinen ihminen. Ajattelin, että yhteenkään harha-askeleeseen ei ole varaa. Eniten pelkäsin, että puhun asiasta unissani. 😂 Kuvauksia varten yritettiin koreografin kanssa muuttaa mun kehon kieltä ja ostin jopa upouutta, vierasta hajuvettä 🙈.Yritin kaikin tavoin olla toisenlaisessa energiassa, kuin yleensä olen. Me ollaan kuitenkin oltu 15 vuotta yhdessä ja luetaan toistemme ajatuksia. . Tää oli niin hullua ja ihanaa, aivan sekopäisen mahtavaa - tätä TODELLAKIN muistelen kiikkustuolissa. Kiitos kaikesta palautteesta ja sadoista viesteistä. Erityisesti lämmittävät ne, joissa kerrotte Pöllön olleen lastenne suosikki. ☺️🦉 ...ja mitä tuohon mun goottimenneisyyteen ja raskaan musan dikkailuun tulee, ainakin mun vanhat radiokuulijat ja Ilosaarirockin heavylavan kävijät muistaa... . Tää oli kokemuksena Total🌲/🌲 Niin iso kiitos @maskedsingersuomi especially @annewahlstrom että sain olla mukana !!! ❤️ . #maskedsingersuomi @mtv3suomi @fremantlefin

A post shared by Marja Hintikka (@marjahintikka) on

Lue myös: Juontajakaunotar Marja Hintikka poseeraa yllättäen bikineissä - vau, mikä vartalo! Katso harvinainen kuva Marjasta mela kädessä

Lue myös: Juontajakaunotar Marja Hintikka perhearjestaan: ”Työ ja hiki ei näy ulospäin!” 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marja Hintikka (@marjahintikka) on

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »