Katso kuvat!

Kaiken takana on isä! Marja Hintikka paljastaa itsevarmuutensa salat: ”Isäni lensi, luotti siipiinsä ja opetti myös minut luottamaan”

Uutiset | 08.11.2020 18:31

Suosikkijuontaja Marja Hintikka, 42, kiittää sosiaalisessa mediassa elämänsä tärkeimpiä miehiä. Ylistystä ja kunniaa hän jakaa isänpäivänä omalle rakastavalle isälleen, jota hän kiittää itsevarmuudestaan. 

- Oman isäni rakastava katse on se voimavara, jonka turvin olen päässyt elämässäni sinne, missä nyt olen.

Lue myös: Juontajakaunotar Marja Hintikka poseeraa yllättäen bikineissä - vau, mikä vartalo! Katso harvinainen kuva Marjasta mela kädessä

Marja kuuli lapsena useaan kertaan isänsä kannustavan hänestä, vaikka lentokapteenia, jos Marja niin itse tahtoi.  

- Isäni lensi, luotti siipiinsä ja opetti myös minut luottamaan. Tunsin joka päivä isän rakkauden, uskon ja ylpeyden. Tunsin, että tyttöys on voimavara ja että minä riitän juuri tällaisena. Isäni oli tietämättään hyvin moderni, avoin ja lapsen voimavaroihin luottava kasvattaja. Vaikka hän nykyään on välillä jo toisessa maailmassa, tunnen aina yhteyden. Isän rakkaus kannattelee, Marja kertoo.

Rakastavia miehiä

Sydäntä lämmittävää rakkautta hän on saanut kannustavan isänsä lisäksi omalta puolisoltaan Ile Uusivuorelta, 40. Pariskunnalla on yhteensä kolme lasta, joiden isästä Marja ei voisi olla ylpeämpi.  

- Onnea kahdelle elämäni tärkeimmälle miehelle. Ilelle - lasteni isälle, jonka läsnäoloa, arjen tekoina, lämpönä, halauksina ja pusuina näkyvä rakkaus kannattelee meitä kaikkia, Marja hehkuttaa.

Lue myös: Marja Hintikka eli kaksoiselämää, pelkäsi aviomiehensä saavan salaisuuden selville: ”Meinasin saada sydänkohtauksen” – totuus paljastui Masked Singer Suomessa 

Marja nostaa esiin monia asioita, joilla Ile luo perheeseen rakastavaa ilmapiiriä. Marjan mukaan kolme asiaa nousevat ylitse muiden.

- Sellaiset asiat, kuten että 3-vuotiaamme hyräilee joka päivä Van Halen – Jump -kappaletta. Mökkireissulla ostetaan aina matkamunkit, ja kaikkien lempiruokaa on "Isin spagetti", Marja kertoo. 

- Olen ikuisesti kiitollinen, että tällainen hyvä ja hieno mies on lasteni isä, Marja iloitsee.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Isänpäivä. ❤ Onnea kahdelle elämäni tärkeimmälle miehelle. Ilelle - lasteni isälle, jonka läsnäolona, arjen tekoina, lämpönä, haleina ja pusuina näkyvä rakkaus kannattelee meitä kaikkia. Sellaiset asiat, kuten että 3-vuotiaamme hyräilee joka päivä Van Halenin Jumpia, mökkireissulla ostetaan aina matkamunkit ja kaikkien lempiruokaa on "Isin spagetti" on Ilen luomaa hyvää elämää ja perinteitä. Olen ikuisesti kiitollinen, että tällainen hyvä ja hieno mies on lasteni isä. ❤️ . Oman isäni rakastava katse puolestaan se voimavara, jonka turvin olen päässyt elämässäni sinne, missä nyt olen. "Marjasta tulee kyllä lentokapteeni - jos se vaan haluaa", oli lause, jonka sain kuulla monta kertaa lapsena. Isäni lensi, luotti siipiinsä ja opetti myös minut luottamaan. Tunsin joka päivä isän rakkauden, uskon ja ylpeyden. Tunsin, että tyttöys on voimavara ja että minä riitän juuri tällaisena. Isäni oli tietämättään hyvin moderni, avoin ja lapsen voimavaroihin luottava kasvattaja. Vaikka hän nykyään on välillä jo toisessa maailmassa, tunnen aina yhteyden. Isän rakkaus kannattelee. ❤️ . Isät, olette tärkeitä. Isän roolia lasten elämässä hoitavat, olette tärkeitä. Sananne ja tekonne voivat muuttaa jonkun elämän. ❤️ . #isänpäivä . 📷 @metsan_tytar

A post shared by Marja Hintikka (@marjahintikka) on

Lue myös: Juontaja Marja Hintikka tasa-arvosta: ”Minulle on naisena tärkeää taloudellinen riippumattomuus!”

Lue myös: Juontajakaunotar Marja Hintikka perhearjestaan: ”Työ ja hiki ei näy ulospäin!” 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aina tasaisin väliajoin joku kysyy, miten pidät itsestäsi huolta, miten pysyt kunnossa. Se on hyvä kysymys. Ja vastaus vaatii vähän pidemmän pohdinnan. ✨ . Mä olen just se ruuhkavuosinainen, joka arjen puristuksessa unohtaa itsensä. Mä olen se, joka ei millään meinaa raaskia lähteä lapsen luota. Se, joka peruu jo pitkään sovittuna olleen treenin tärkeän palaverin takia: "Muille ei sopineet mitkään muut ajat, niin kyllä mä voin joustaa". En osaa pitää omaa hetkeä niin tärkeänä, että sitä ei voisi siirtää. . Osittain tällainen 'mindset' on tietenkin biologista, sisäänrakennettua ja hoivaviettiin perustuvaa. Ja se on ihan OK. Mutta kun siirrän, uutta aikaa ei tulekaan. Treeni ja vapaahetki jää. Kun tällaisia viikkoja ja kuukausia kertyy liikaa, oma painekattila alkaa olla siinä kunnossa, ettei se räjähtämättä tasaannu. Siksi sanon itselleni ja teille kaikille kaltaisilleni - pitäkää kiinni omasta hyvinvoinnistanne! Uskaltakaa ottaa se akkuja lataava aika, jonka tuoma valo säteilee lopulta koko perheelle! ♥️ . Varsinkin niinä hetkinä, kun työt vievät, on kynnys sivuuttaa omat tarpeet todella matala. Ajattelen, että tämänkin ajan voisin olla lasten kanssa, laittaa ruokaa varastoon, siivota. Arjen puristus on kuitenkin kaikkein kovin juuri pienten lasten vanhemmilla. Ja rohkenen sanoa, että etenkin äideillä, jotka ovat fyysisestikin hyvin kiinni pienissä lapsissaan. Ympärilläni olevia laajoja äitiverkostoja vuosia tarkkailleena, nimenomaan äidit ovat niitä, jotka HELPOIMMIN luopuvat omasta ajastaan sekä fyysistä- ja henkistä kuntoa ylläpitävistä hetkistään. . Fiilis, että joku tarvitsee minua juuri nyt, valtaa mielen liiankin helposti. Toki on tilanteita, joissa se saakin odottaa: kun joku sairastuu, kun lapsen tarpeita on kuunneltava NYT. Kuitenkin äidit, nuo toivossa väkevät ja kaikkensa arjessa antavat, tarvitsisivat lataushetkiä kipeimmin. . Laitan tämän tekstin muistutukseksi itselleni ja muille pienten lasten vanhemmille: sinunkin kehosi ja mielesi tarvitsevat hoivaa ja huolenpitoa. Uskalla kuunnella tarpeitasi! Kun edes joskus uskallat, huomaat hyvinvointisi säteilevän koko kodin voimaksi. ♥️ . #hyvinvointi #ruuhkavuodet PHOTO: @fabi_bjork / FIT

A post shared by Marja Hintikka (@marjahintikka) on

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!