Martina Aitolehti ja Hannu Pikkarainen

Rikostausta paljastui! Martina Aitolehden lätkärakas Hannu ajoi 1,7 promillen humalassa!

Kotimaa | 06.05.2021 06:01

Kohukaunotar Martina Aitolehti, 38, näyttää olevan juuri nyt onnensa kukkuloilla, sillä hän on löytänyt rinnalleen ex-jääkiekkoilija Hannu Pikkaraisen, 37.

Umpirakastunut pari vaikuttaa olevan todellisia sielunkumppaneita, niin hyvässä kuin pahassa. Rakastavaisia kun yhdistää vauhdikkaiden urheiluharrastusten lisäksi vähemmän mairittelevat saavutukset.

Lue myös: Martina Aitolehden Hannu-rakas suorassa lähetyksessä – Kalle Palanderilta jäätävä heitto: ”Ei tuo kauan tule kestämään!”

Martina on päätynyt vuosien varrella toistuvasti kohuotsikoihin erilaisten rötösten jälkeen. Kohukaunotar on kuluttanut oikeudessa syytettyjen penkkiä muun muassa pahoinpitelyn ja rattijuopumuksen johdosta. Martinan uudella Hannu-rakkaalla on ollut samankaltaisia ongelmia, sillä hän kärähti hiljattain ratista.

Martinaa on nähty otsikoissa  urakaunottarena, urheilijana,  syytettynä sekä rakkauselämän  käänteissä.
Martinaa on nähty otsikoissa  urakaunottarena, urheilijana,  syytettynä sekä rakkauselämän  käänteissä.

Lue myös: Martina Aitolehti julkaisi hempeän yhteiskuvan uuden rakkaansa kanssa: lätkä-Hannu rutistaa kuvassa tiukasti kultaansa - kuvasta heti somehitti!

Joensuun poliisin pöytäkirjoista paljastuu, että sporttiselle ja muuten kovin nuhteetonta elämää viettäneelle Hannulle sattui maaliskuussa 2018 todellinen aivopieru. Hän nimittäin lähti puoli viiden aikaan aamulla kaverinsa Volvolla hakemaan hotellinsa lähistöllä sijaitsevalta huoltoasemalta murkinaa.

Hannu kiekkoili pitkän uran muun muassa HIFK:n paidassa. Puolustajalta löytyi myös kiekollista osaamista.
Hannu kiekkoili pitkän uran muun muassa HIFK:n paidassa. Puolustajalta löytyi myös kiekollista osaamista.

 

Poliisi kuitenkin pysäytti Hannun, jolloin paljastui, että hän kurvaili kiesillä 1,7 promillen kännissä. Matkanteko päättyi, ja Hannu vietiin poliisiaseman pahnoille.

Oikeudessa Hannulle napsahti 50 päivää ehdollista vankeutta, kahdeksan kuukauden ajokielto ja 770 euron sakot. Kiekkomies tyytyi ratkaisuun eikä valittanut tuomiosta hoviin.
Seiska ei tavoittanut Hannua kommentoimaan asiaa.

Lue lisää Hannun känniajelusta torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti:Olli Suominen
Kuvat:Seiskan arkisto ja All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!