fbq
Kotimaa
01.07.2021 21:00
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Timo Korhonen, Stella pictures/AOP
Archie Cruz Joel Hokka
Kohurokkari Archie Cruz latasi täyslaidallisen viisuedustajasta: Blind Channelin Joel Hokka iski nokkelasti takaisin - katso!
Kotimaa
01.07.2021 21:00
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Timo Korhonen, Stella pictures/AOP

Kohurokkari Archie Cruz (oik. Arttu Kuosmanen) laukoo Teemu ”Pastori” Potapoffin ja Renne Korppilan juontaman Otetaan yhdet! -podcastin tuoreimmassa jaksossa suoran mielipiteensä Suomea Euroviisuissa edustaneen Blind Channel -yhtyeen kitaristi-laulajasta Joel Hokasta

Lue myös: Kohurokkarin törkysekoilut! Archie Cruzin omakehu haisee kotikatsomoon asti: ”Mä oon v*tun hyvä nu**ii" - nettivideo poistettiin välittömästi

Podcast-haastattelun aluksi Teemu ja Renne yrittävät esitellä kohurokkaria kuuntelijoille tämän vitsaillessa jatkuvasti päälle puhuen. Lopulta Teemu jopa hieman kyllästyy venkoilevaan haastateltavaan ja ojentaa tätä.

– Kuuntele nyt, Teemu lataa.

Räpistä rokkiin

Renne haluaa haastattelun edetessä jutella Archien kanssa musiikista. Renne haluaa tietää, mikä sai kohurokkarin kiinnostumaan kasarirockista, sillä Archie on syntynytkin vasta seuraavalla vuosikymmenellä. Archie kertoo katsoneensa Mötley Cruen haastattelun, jossa muusikot sanoivat toimittajalle, että rokkikukkona saa rahaa, naisia ja viinaa. 

– Sanoit joskus aiemmin, että haluat räppäriksi, koska ne tekevät fyrkkaa ja rockilla ei, Teemu muistuttaa.

– Viimeksi teidän podcastissa sanoin, että räppi on kuolemassa ja rokki nousemassa, Archie täsmentää.

– Nyt kun tsiigasin Euroviisuja, niin tämä Italian Måneskin, vittu boom! Äijät vei, Kohurokkari jatkaa.

Lue myös: Blind Channelin Joel ja Niko avoimina Seiskalle – raju tausta koulukiusattuina!

– Tai Blind Channel, Teemu ehdottaa.

– Fuck Blind Channel. For real (suom. Vitut Blind Channelista, oikeasti.), Archie täräyttää.

Syyttää kopioimisesta

Teemu haluaa tietää, mitä kohurokkarin voimakkaan reaktion takana on. 

– Ei tässä ole mitään biiffiä. Itseäni vituttaa, että se äijä on fanittanut minua isosti joskus. Nyt hän kopioi kaikki minun maneerini, Archie laukoo.

Lue myös: Eroottinen yhteiskuva julki! Archie Cruz poseeraa stringipeppukaunottaren kanssa - näin kohurokkari kommentoi suhdettaan mysteerinaiseen!

Teemu keskeyttää kysyäkseen, mitkä ovat kohurokkarin maneereita.

– Vähän cocky (suom. ylimielinen), blondi ja pitkätukkainen, rock lead singer, Archie luettelee.

– Yhtälaillahan sinä olet kopioinut ne Vince Neililtä, Teemu hämmästelee.

– Totta kai, mutta minä myönnän sen, Archie vastaa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joel Hokka (@joelhokka)

Viestejä vuosien takaa

Santa Cruz -yhtyeestä tutuksi tullut Archie kertoo, että Joel on laittanut hänelle myös faniviestiä vuosia sitten. Haastattelusta nousseen kohun myötä Archie julkaisi Instagram-tilinsä tarinoissa kuvankaappauksen Joelin Archielle lähettämästä viestistä. Viesti on päivätty helmikuulle 2015.

– Jou! Törkeen kova haastis soundis. Täytyy myöntää et ihailen aivan helvetisti sitä haastiksen loppuosaa, sankarillista meininkiä. Vetäkää täysiä ja lippu korkeel ja toivottavasti nähdään keikoilla asap! Joel on kirjoittanut kuusi vuotta sitten.

Lue myös: Tässä hän on! Rohkeat kuvat julki Archie Cruziin liitetystä stringipeppukaunottaresta – savolainen povipommi täräyttää yllätyspaljastuksen väitetystä suhteesta!

Pientä piikittelyn makua

Joel julkaisi julkisessa Facebook-profiilissaan pienen piikittelyn Archielle julkaisemalla kuvan Rock Sound -julkaisun twiitistä. 

Lue myös: Tajusitko tämän? Seiskan toimittajan huomio Blind Channelista sai Suomen viisuedustajat innostumaan: ”Se on lapsuuteni soundtrack!”

– Blind Channel kertoo meille isoimmista musiikillisista inspiraatioistaan: ”Varmasti Linkin Park on ollut päävaikuttaja ensimmäisestä päivästä alkaen. Siksi me olemme keitä olemme”, twiitissä lukee.

Myös Instagram-päivityksessään Joel viittaa Archien lausuntoon.

– Tehdään tämä selväksi. En ole koskaan ollut jalkapallon tai Mötley Crüen fani. Molemmat mielipiteet pysyvät vahvana. Sen sijaan olen valtava Nine Inch Nailsin fani, kuten todennäköisesti tiesitte. Trent Reznor on jumala, Hokka kirjoitti viitaten viimeisellä virkkeellään NIN-nokkamieheen.

Seiska yritti tavoittaa Archieta kertomaan mielipiteensä taustoja, mutta rokkari ei ollut halukas avaamaan kommenttejaan enempää.

Lue myös: Blind Channel avoimena elämästään: ”Opettaa nöyräksi, kun on vetänyt kolme Euroopan-rundia asuntovaunussa”

Tilaa Seiskan uutiskirje! »