fbq
Kotimaa
20.05.2021 07:39
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: YLE / MIIKKA VARILA, YOUTUBE
Blind Channel
Blind Channelin Joel ja Niko avoimina Seiskalle – raju tausta koulukiusattuina!
Kotimaa
20.05.2021 07:39
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: YLE / MIIKKA VARILA, YOUTUBE

Suomen Euroviisuedustaja Blind Channel on valmis räjäyttämään tänään (20.5.) tajunnat esityksellään, joka on ladattu täyteen asennetta.

– Meitä ei kiinnosta sijoituksemme vaan esityksemme. Se on duunimme, ja keskitymme vain omaan juttuumme, Blind Channelin Niko Vilhelm ja Joel Hokka julistavat Seiskalle suoraan Rotterdamista.

– Totta kai haluaisimme finaaliin, jotta saisimme täällä toisenkin keikan. Aiomme vetää show’mme järkyttävän hyvin. Sen jälkeen kohtalomme on yleisön ja raadin päätettävissä.

Lue myös: Tajusitko tämän? Seiskan toimittajan huomio Blind Channelista sai Suomen viisuedustajat innostumaan: ”Se on lapsuuteni soundtrack!”

Kiusaamisesta lisäbensaa

Suomen tämän hetken seuratuimmat muusikot ovat kouliintuneet muutoinkin. Blind Channelin nokkamiehiä on kumpaakin koulukiusattu.

– Yläasteella minua kiusattiin rajullakin kädellä. Uskon kuitenkin olevani kiusaajilleni aika paljon velkaa, sillä he tekivät minusta sellaisen tyypin, joka tällä hetkellä olen. Kaikki se henkinen ja fyysinen kiusaaminen kasvattivat tosi paljon, Joel sanoo.

Myös Niko sai öykkäreiltä osansa. Molemmat arvelevat kiusaamisen johtuneen siitä, että he erottuivat muista.

Mehevä viisuextra torstaina ilmestyneessä Seiskassa!

TILAA SEISKA TÄSTÄ