fbq
Kotimaa
22.05.2021 12:02
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: YLE / Mona Salminen, YouTube
Blind Channel
Blind Channel avoimena elämästään: ”Opettaa nöyräksi, kun on vetänyt kolme Euroopan-rundia asuntovaunussa”
Kotimaa
22.05.2021 12:02
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: YLE / Mona Salminen, YouTube

Suomen Euroviisuedustaja Blind Channel on valmis räjäyttämään tajunnat esityksellään, joka on ladattu täyteen asennetta.

– Meitä ei kiinnosta sijoituksemme vaan esityksemme. Se on duunimme, ja keskitymme vain omaan juttuumme, Blind Channelin Niko Vilhelm ja Joel Hokka julistavat Seiskalle suoraan Rotterdamista.

– Totta kai haluaisimme finaaliin, jotta saisimme täällä toisenkin keikan. Aiomme vetää show’mme järkyttävän hyvin. Sen jälkeen kohtalomme on yleisön ja raadin päätettävissä, kaksikko pohti juuri ennen semifinaaleja.

Lue myös: Blind Channelin Joel ja Niko avoimina Seiskalle – raju tausta koulukiusattuina!

Kokemusta Euroopasta

Jo Nikon ja Joelin lukioaikoina Oulussa perustettu Blind Channel on tehnyt pitkän päivätyön päästäkseen koko Euroopan estradeille. Violent popia eli väkivaltapoppia paukuttava yhtye ei halua jäädä mieliin pelkkänä Euroviisubändinä.

– Unelmamme ei ole koskaan ollut Euroviisut. Olemme kiitollisia siitä, mitä olemme saavuttaneet, mutta työmoraali pysyy samana kuin tähänkin asti. Tämä on helvetin hyvä näytön paikka ja ponnahduslauta.

– Ihmiset puhuvat jostain rocktähteydestä, mutta tämä ei ole tullut helpolla. Opettaa nöyräksi, kun on vetänyt kolme Euroopan-rundia asuntovaunussa, jossa on vain kaksi nukkumapaikkaa ja kahdeksan kundia unelmoimassa seuraavasta suihkukerrasta.

Lue myös: Pian tärähtää! Näin yllättävästi Blind Channel valmistautuu Euroviisuvetoonsa hotellihuoneessaan Hollannissa!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »