fbq
Kotimaa
30.10.2021 08:02
Teksti: Eetu Ampuja ja Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto ja All Over Press
Sanna Marin, Ilmari Nurminen ja Pete Parkkonen
Kesärannan kohubileet: Sanna Marinin bestis Ilmari Nurminen halusi Pete Parkkosen juhliin – Seiskan lähde paljastaa salatut yksityiskohdat
Kotimaa
30.10.2021 08:02
Teksti: Eetu Ampuja ja Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto ja All Over Press

Seiska paljasti pääministeri Sanna Marinin (sd.), 35, virka-asunnolla Kesärannassa järjestämät bileillat ja salaiset saunajatkot. Syksyn tullen pääministeri on myös pyörinyt Helsingin Kallion trendikuppiloissa.

Mukana kuppilakierroksilla on nähty myös Sannan kansanedustajaystävä Ilmari Nurminen (sd.), 30. Lähteiden mukaan kaksikko kyseli kesän illanvietoissa erityisesti julkkiksia jatkoille, kun tiukat koronarajoitukset sulkivat baarien ovet.

Lue myös: Uusi paljastus pääministerin kohubileistä! Sanna Marinin Ilmari-bestis houkutteli poppari Benjamin Peltosta Kesärantaan saunajatkoille – henkilökohtainen syy taustalla

Seiska on nyt saanut runsaasti lisätietoa pääministerin kohutuista julkkisbileistä. Useiden lähteiden mukaan Sannan seremoniamestarina toimineella Ilmarilla on ollut henkilökohtainen motiivi osallistua Kesärannan illanistujaisiin.

– Ilmari on halunnut juhliin toistuvasti paikalle Benjamin Peltosen, koska haluaisi tuntea popparin paremmin, Seiskan luotettava lähde muotoilee.

Lue myös: Sisäpiirin paljastus Kesärannan saunajatkoista: ”Kannattaa kysyä Benjamin Peltoselta tai Ilmari Nurmiselta, että…”

Seiskan tietojen mukaan valtiojohdon yhteys Benjamin Peltoseen, 24, sai alkunsa heinäkuun alussa, kun poppari paljasti julkisesti Helsinki Pride -konsertin yhteydessä olevansa homoseksuaali.

Sateenkaarimaailmasta tuttuja

Seiskan tietojen mukaan Ilmarilla on Sannan ystävänä ollut suuri vaikutusmahdollisuus tämän kutsuvieraslistaan.

Lue myös: "Tämä tieto musersi" - Näin Sanni selittää musisointiaan Sanna Marinin kohujuhlissa: "Olen edelleen kiitollinen"

Paljastimme jo viime viikolla pääministerin bileremmiin kuuluvan muitakin sateenkaarimaailmasta tuttuja julkkiksia, kuten laulaja Sannin ja ex-missi Shirly Karvisen.

– Ilmarin toivomuksesta juhliin on kutsuttu myös laulaja Pete Parkkonen, jonka on aikoinaan väitetty olevan biseksuaali, Seiskan lähde huomauttaa.

Pete on jälkeenpäin naureskellut monitulkintaista lausahdustaan, jossa kertoi Ylelle ihastuvansa sekä miehiin että naisiin.

– En puhunut mitään seksuaalisesta ihastumisesta, mutta sellaiseksihan se julkisuudessa vääntyi, Pete totesi tilanteesta Anna-lehdessä vuonna 2018.

Lue myös: Shirly Karvinen otti kantaa Sanna Marinin kohujuhliin: "Tämä ei ole ok"

ilmari nurminen
Ilmari Nurmisen kerrotaan kiinnostuneen poppari Benjamin Peltosesta. Benjamin ja Sanna Marinin bestikseksi kuvailtu Ilmari ovat Seiskan lähteen mukaan viihtyneet Kesärannan saunajatkoilla.

Ilmari on monitoimimies

Sastamalasta politiikan taivaalle ponnistanutta Ilmaria voi luonnehtia monitoimimieheksi. Nykyinen kansanedustaja ja Tampereen kaupunginvaltuuston puheenjohtaja on myös eduskunnan sateenkaariverkoston puheenjohtaja.

Viikonloppuna Sannan, Ilmarin ja Benjaminin läheisistä väleistä saatiin uutta tietoa, kun pääministeri julkaisi Instagramissa kohua aiheuttaneen, ylimieliseksi ja lapselliseksi leimatun Hei, boom-boom-boomeri -päivityksensä.

Kappale on Benjaminin, ja Sannan saatekuvan keskellä istui tukka sliipattuna itse seremoniamestari Ilmari Nurminen.

Seuraa Seiskan paparazzi Panu Hörkköä Instagramissa

Lue myös: "Boom-Boom-Boomeri" - Sanna Marin ja Ilmari Nurminen lähettävät pääministerin Instagram-tilillä terveiset bilekohuun!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »